MihaiBendeac’s Weblog

1/12/2009

Despre petrecerile mondene

Tin sa va marturisesc,inca de la inceput,ca ma pregatesc sa-mi “autoinduc” o stare de coma profunda.Am plecat la filmare pe la 3 jumate dimineata si m-am reintors acasa dupa mai bine de 18 ore,pe la 10 seara.Asadar sunt VARZA!!! :)

Habar n-aveti ce bine ma simt cand citesc commenturile si mailurile voastre. Sunt foarte fericit ca putem comunica si nu spun asta ca sa va umezesc cururile cu buzele mele voluptuoase! :)

Ah!Cateva lamuriri legate de emisiunea “Mondenii Radio Show” de la magic Fm.Noi am fost la Magic duminica convinsi ca vom inregistra un pilot.Adica vom face o simulare de 2-3 ore ca sa vedem cum merge treaba.Cand colo…apare Denis (seful de la Magic) si zice “hai cva intrati live in 10 minute”. Ei…Sincer sa fiu,eu m-am bucurat!Pai acolo ma simt eu tata in elementul meu!LIVE!LIVE!LIVE! :) A iesit o dementa!!! Fetele au fost excelente,Angel s-a descurcat foarte bine,ne-am distrat,am ras… A fost o experienta care m-a bucurat.

DESPRE CHAT…EU SUNT VARZA CU TEHNOLOGIA!!! Asadar…Cine imi poate crea si mie o adresa de messenger,hai s-o numim bendeac_blog_chat ? Apoi sa-mi trimita parola pe mailul oficial (mihai.bendeac@primatv.ro) si sa ne dam intalnire acolo de cate ori se poate!!! :) Eu am incercat sa-mi fac o adresa noua de yahoo dar ma lovesc de niste rahaturi…In fine…Eu si tehnica, vaca si baletul sau Solcanu si gagicile…

Buuuuun… V-am promis ca azi o sa incerc sa va introduc oleaca in culisele mondenitatilor.Poate ca multi dintre voi nu au participat si nici nu vor participa vreodata la o petrecere mondena.Hai sa va linistesc…N-ATI PIERDUT NIMIC!!! daca iesiti cu prietenii la Motoare sau pe la alte terase, daca mergeti la un restaurant unde se mananca bine si rezonabil,daca va plimbati prin parc etc SUNTETI PE VAL!!!! Sunteti mult mai castigati!

Din experienta mea proprie si personala (ce expresie tampita) va pot insira categoriile de persoane ce pot fi intalnite la aceste petreceri.

1. Prostituatele.Incearca sa arate cat mai apetisant si se holbeaza in stanga si-n dreapta poate-poate pica o p..a cu bani. (Unele dintre ele sunt cantarete in diferite trupe,manechine sau prezentatoare de meteo pe la posturi care se afla de la numarul 20 incolo pe telecomanda)

2. Disperatii/disperatele. Astia sunt cei care au fost la un moment dat in atentia presei “mondene” dar care au ajuns in acel punct (absolut firesc atunci cand nu reprezinti cu adevarat ceva) cand te indrepti vertiginos spre stadiul de nimeni cu buletin.Astia se leaga cu disperare de “amicii” de pe vremea “celebritatii” care le mai arunca in scarba cate o invitatie la o mondenitate sau alta.

3. Libidinosii. Baieti de bani gata, fara creier sau suflet, care au ca singur scop sa agate o parasuta din-asta “cunoscuta” pe care sa o treaca pe lista “plimbata si fu..a in Lamborghini-ul meu”. Nu va faceti griji pentru ei.Intotdeauna pleaca insotiti pentru ca tara noastra iubita e mai plina de curve decat Olanda de lalele! (ia uite ba ce comparatii scot din mine la oboseala)

4. Aristocratii. Oameni cu bani care sunt la fel de libidinosi precum cei de la punctul 3 dar care fac pe interesantii si cedeaza mai greu.

5. Cei care stiu ca a participa la cate un eveniment monden reprezinta o necesitate profesionala si de imagine (di categoria asta mai facem si noi parte din cand in cand)

6. Oana Roman.

7. Picatii din luna. Astia sunt prietenii anonimi ai unor celebritati care n-au putut ajunge la eveniment si au facut invitatia cadou unui amarastean de prieten…Ca sa mananca si gura lui gratis…

8. Profesionistii. Cei care traiesc numai pentru asa ceva. Astia sunt niste oameni care nu au alta existenta decat aceasta.Atunci cand nu sunt la o petrecere mondena sau la un suc pe Dorobanti,hiberneaza.

9. Cei care vireaza regulat bani in conturile zarelor si revistelor de monden ca sa apara. Astia tre’ sa mearga la mondenitati ca sa fie fotografiati si publicati asa cum a fost intelegerea.

10. Artisti sau oameni de bun-simt care incearca sa aiba o viata sociala in speranta ca nu vor disparea nedrept de pe piata.Langa astia merita sa te asezi.

Dragii mei…Rar mi-a fost dat sa merg la o mondenitate la care sa ma simt si bine.RAR!RAR spre deloc.Sper sa va pot povesti curand ca am fost undeva unde mi-a placut.Pana atunci…

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!

PS - Am facut sigur greseli gramaticale sau de ortografie dar…N-AM DORMIT DE 22 DE ORE!!!!!!! :)

Un alt post fara titlu

In primul rand vreau sa va spun ca mi-a facut mare placere sa stau cu voi la palavre in conferinta de pe mess.Multa lume imi scrie in mailuri fie “poate nu ai rabdare sa citesti ce-ti scriu acum”,”Nu stiu daca vei citi”, “poate esti plictisit”. Fratilor!Va jur ca citesc fiecare mail si fiecare comentariu de pe blog.Ma bucura enorm mesajele pozitive si ma intereseaza si aspectele negative asupra carora imi atrageti atentia.Asa ca…hai sa comunicam in continuare.Sincer sa fiu,dac-ar fi dupa mine, mi-ar placea ca toata lumea care intra pe aici sa ajunga sa se cunoasca.Sa ne facem un soi de comunitate.Un stat in stat. :)

Stati sa dau drumul la aerul conditionat ca s-a facut sauna…

Gata.Ieri m-am intalnit cu niste prieteni care urmeaza sa se casatoreasca.Adica au facut cununia civila si urmeaza s-o “infaptuiasca” si p-aia religioasa.Pana aici nimic anormal.DAR… (va sperie “dar”-ul asta,nu? :) ) …nasii lor sunt catolici.Si eu zic “Asa si?Care-i problema?” “Pai e o problema bai Mishule ca nu vor astia sa ne cunune.Abia am gasit un preot care sa accepte…”

BAI NENE!!! Mai are rost sa va spun ca m-am enervat instantaneu? Cand va spunea subsemnatu’ acum vreo luna ca biserica asta hidoasa si religia in general indeamna la intoleranta si violenta…!!! Eu zic: “Pai daca sunteti prosti!Cine va pune sa ziceti ca nasii sunt catolici?!” “Pai da ba Mishule da’ in timpul slujbei o sa-si faca cruce ca la catolici si o sa vada popa…” EI…ATUNCI AM ATINS PAROXISMUL!!!

Ce spun acum,vreau s-o luati ca pe o declaratie: Daca vreodata,prin absurd, m-as insura si as avea doi nasi catolici sau musulmani sau budhisti sau orice iar popa ar opri slujba ca sa atraga atentia ca nu e permis si ca nu se poate…I-AS SCOATE PATRAFIRU’ SI I L-AS BAGA IN CUR DUPA CARE L-AS BATE IN GURA PANA I-AS FACE IUBITEI MELE SOTII COLIER DIN DINTI PREOTESTI!

Desi am sa ma repet,am sa dau copy paste dintr-un post mai vechi in care citam din blogul Biancai Brad: “Exista o intrebare la care astept un raspuns: de ce Biserica nu recunoaste si nu face slujba copiilor nascuti fara viata? Am gasit afirmatii contradictorii facute de Biserica, care m-au intrigat si m-au infuriat enorm: “învăţătura Bisericii spune că avortul, din moment ce întrerupe o viaţă cu identitate separată, este crimă; că embrionul este viaţă cu existenţă şi identitate de sine, individ cu toate drepturile din momentul conceperii” sau “fătul are viaţa lui personală, este fiinţă omenească autonomă şi persoană umană deplină” urmate apoi de “Să se ştie că pruncii născuţi morţi, deci fără suflet, nu pot fi nici botezaţi, nici îngropaţi cu rugăciuni creştineşti, nici pomeniţi împreună cu adormiţii întru Domnul.” De ce, atata timp cat este considerat un “individ cu toate drepturile”, cat nu moare in urma unui avort provocat si a fost dat si luat de Dumnezeu(?), de ce acelui copil i se ia dreptul la slujba de pomenire? Nu e indeajuns de mare trauma mamei, care pe langa faptul ca, in loc sa-si stranga copilasul la piept, il pune intr-un sicrias alb si il coboara in pamant, nu primeste macar putina alinare din partea Bisericii?!? Cat de cruda poate fi? Oare acest lucru nu ar trebui sa se schimbe si el? In strainatate se poate…….la noi…doar daca ai norocul sa dai de un preot dispus sa incalce regulile…………stabilite, de fapt, de cine?!?”

Ok,hai sa ne oprim cu religia ca iar o sa-mi sara in cap toti habotnicii care in loc sa gandeasca se multumesc sa urmeze niste reguli cretine care nu au nicio legatura cu Dumnezeu.Aveti impresia ca Dumnezeu a spus ca sa nu faci slujba copilului Biancai Brad.Sau Dumnezeu a spus ca nasii nu pot fi catolici.Asta ar insemna ca Dumnezeu e un dobitoc.Dar eu stiu ca nu e asa.

Apropo de asta…Eu eram un tip superstitios.Calcam in scena cu piciorul drept,daca imi trecea o pisica neagra ma dadeam inapoi,daca ma manca nasul puneam pe cineva sa-mi dea trei palme etc. Stiti la ce ma refer.pana intr-o zi cand am avut o revelatie. Bai fratilor…Pai daca eu sunt superstitios inseamna ca parerea mea despre Dumnezeu e urmatoarea ; “Un tampit care sta la panda si,daca ai scapat sare pe masa…hap!Te-a belit!” Pai asta e Dumnezeu!? Nu! Eu il iubesc prea mult ca sa cred asa ceva si il iubesc prea mult ca sa ma uit in gura unui popa sau sa merg la biserica.Prea mult!

Din acea clipa am renuntat complet la superstitii si va dau cuvantul meu de onoare ca nu e nicio diferenta.

Si pentru ca imi plac topurile,am facut un mic top.L-am numit “Adevarata identitate nationala”.

1.Telecomanda bagata in punga de plastic si lipita cu scoci ca sa nu se uzeze.

2.Carpeta cu rapirea din Serai,pestele asezat pe televizor,bibelourile cu pescar chinez,vizorul de la usa cu cap de leu…

3.Calciul pe pereti.

4.Baia o data la saptamana.In Romania,majoritatea batranilor put ingrozitor.Eu inteleg saracia, dar nu si lipsa de igiena.

5.Sapunul de casa.Dar si faptul ca dintre toata tarile europene,Romania are cel mai mic consum de sapun.

6.In orice liceu,dupa ce se termina pauza,toata curtea e plina de scuipati.Niciodata n-am inteles de ce pustii de liceu simt nevoia sa scuipe in timp ce vorbesc.Or avea probleme de plamani.

7.”Ziua muncii” in care se da liber.

8.Manelele.

9.Mileurile si macrameurile.

10.Cea mai geniala!!! Faptul ca de 20 de ani se discuta aceeasi problema: absenteismul si somnul in Parlament.Solutia ar fi sa incredibil de simpla.O lege care sa interzica absenteismul si somnul. :))))))))))))

Va pup,va iubesc si va respect!

PS- Incepand cu 31 august,de la ora 16 la ora 19,in fiecare duminica…MONDENII RADIO SHOW la Magic Fm.

PPS - Urmatoarea conferinta pe mess va fi duminica.Ori la amiaza ori seara.Am sa anunt printr-un comment.

Scrisoare deschisa catre presedintele Basescu

Mai draga domnule presedinte,

Ma numesc Mihai Bendeac.Daca numele nu va spune nimic,poate fata va e cunoscuta.Fac un show la televizor in care va imit destul de des.Nu numai pe dumneavoastra.Si pe Solcanu,si pe Naomi,si pe Banel,si pe Prigoana,si pe Banica,si pe Vanghelie,si pe Dolanescu si multi altii.Il imit chiar si pe Gadea.Asta ca o gluma asa…Stiu ca va e foarte drag…

In primul rand sper din tot sufletul ca nu sunteti suparat pe mine.Sa stiti ca Regele nu are voie sa se supere pe bufon.Caci asta e rolul bufonului.Sa faca giumbusluri si,prin ras, sa va puna oglinda in fata.Nu stiu daca dumneavoastra va uitati pe youtube.Ca de postat clipuri sigur nu postati.Exista pe acest site cateva filmulete extraordinare.Statele Unite ale Americii (stiti unde e asta pentru ca ati zis ca acolo e capatul axei) au un presedinte ales democratic.Democratic la ei nu e ca la noi.”Fiecare voteaza cu cine vrea si din urna iese cine trebuie”.Nu!Asta e numai p-aici prin Balcani.Aia cica ar numara voturile corect.Revin.Presedintele lor,George Bush pe numele sau de fata,are o serie intreaga de imitatori.Unii mai buni,altii mai prosti dar nu asta e relevant. Relevant e insa faptul ca nenea Bush sta in sala in timp ce pe scena este imitat si ironizat!Va socheaza?Si rade dom’le!Ah!Si,de parca asta n-ar fi de ajuns,presedintele asta a aparut in public impreuna cu un cunoscut imitator al sau si au realizat un show de comedie impreuna.Puneti serviciile secrete sa va gaseasca filmuletul pe youtube.

Am inceput cu o paranteza aceasta scrisoare deschisa pentru ca vreau sa realizati ca nu am nimic personal cu dumneavoastra.As putea spune din contra.In multe privinte imi sunteti simpatic si cred ca dumneavoastra candidati cu suuces la titlul de cel mai bun conducator al tarii din ultimii 50 de ani.Stati!Nu va umflati in pene prea repede!Ca ceilalti candidati sunt Gheorghiu Dej,Ceausescu,Iliescu si Constantinescu…

Eu am un blog.Asta.Daca nu va pricepeti foarte bine la lumea asta internautica,cereti informatii doamnei Elena Udrea ca si dansa are unul foarte accesat.Tin sa va atrag atentia ca nici al meu nu e de chiar de aruncat.Am vreo 125 de mii de vizualizari.Multi dintre cei care ma “citesc” sunt tineri,domnule presedinte.Asa ca mine. Pe mine ma bucura tare mult si tin la parerea lor.Sa stiti ca ei or sa posteze si comentarii la scrisoarea asta si,daca nu vor fi de acord, o sa ma contrazica fara nicio jena.

N-o sa va deranjez foarte tare.Eu doresc sa va adresez 5 intrebari din partea celor tineri.Din partea liceenilor.A studentilor.Poate si din partea elevilor.Noi nu ne pricepem prea bine la politica si tocmai de-aia va adresam niste intrebari de bun simt.Nu le-am cerut voie sa fiu purtatorul lor de cuvant si de aceea am sa-i rog sa se dezica de aceasta scrisoare in cazul in care au intre 14 si 30 de ani si nu sunt de acord cu mine.

1. Noaptea,pe bulevardul Magheru si in Dorobanti,ruleaza MII de masini cu o valoare de peste 50000 de euro.Cum au reusit acei tineri si unde gresim noi?

2. Am vazut la televizor ca oamenii aia din parlament lipsesc sau,daca vin, dorm.L-am vazut si pe poetul Paunescu grohaind in scaun cu capul pe spate.De ce nu se da o lege prin care sa n-ai voie sa lipsesti si sa dormi? Sau,in cazul in care aceasta lege nu va aparea, va solicitam sa fie eliminat si sistemul de penalizare pentru absente in scoala,liceu si facultate.

3. Am vazut ca niste oameni au reusit sa obtina toate categoriile permisul de conducere intr-o singura zi.Unul dintre ei e si primar la un sector din Bucuresti (ceea ce inseamna ca e ok).Vrem si noi.Cum putem realiza acest deziderat?

4. Nepoata doamnei Norica Nicolai a votat in parlament ca sa se distreze.Unii tineri chiar nu au bani de distractii.Ii lasati si pe ei sa vina din cand in cand sa voteze?

5. Un medic in primul an de profesie primeste sub 1000 RON iar un actor de teatru putin peste 500 RON. Noi am aflat ca doamnele care fac curat in casele celor pricopsiti primesc in jur de 3000-4000 RON pe luna.Ce sfat ati da tinerilor medici si actori?

Sper ca aceasta scrisoare deschisa nu v-a ofensat,cu atat mai mult cu cat ea vine din partea unuia care va ia apararea in mod constant.

Ii rog pe cei care apuca s-o citeasca sa incerce s-o dea mai departe si sa lase comentarii ca sa putem avea o imagine de ansamblu.

Promit de asemenea ca,in cazul in care majoritatea comentariilor vor fi negative la adresa mea, am sa-mi cer scuze in mod public.

Va multumesc.Cu drag, Mihai Bendeac

PS- Cat despre voi ceilalti VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT! :)

Despre femei…Si un top mic dar rau…

Toata lumea discuta isi aminteste de femei pe 8 martie.Toti badaranii,toti nesimtitii care 364 de zile fluierau doamnele si domnisoarele pe strada si le ciupeau de cur,brusc devin romantici in cel mai libidinos mod cu putinta.Cumpara cate un rahat de garoafa si au impresia ca au devenit brusc niste gentlemeni. Apropo de garoafe…de cand ma stiu urasc florile astea.Sunt atat de banale…Si nici n-au miros!Fiecare cu obsesiile lui.

Multa vreme am fost acuzat de misoginism pentru ca puneam o intrebare logica: “De ce in absolut toate domeniile de activitate cunoscute pe pamant,the No1 e intotdeauna un barbat?Am inteles chestia aia cu asuprirea femeii de-a lungul secolelor dar de vreo juma de secol nu mai e cazul…” .Nu pot spune ca am primit un raspuns.Dar stiu sigur ca nu sunt misogin.

In fond…ce motiv as avea?Am fost crescut de bunica,mama ma iubeste pana la cer si inapoi si,iata ceva socant,NU AM AVUT RELATII SAU AVENTURI DECAT CU FEMEI MINUNATE!
E un miracol!Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.Altfel cum s-ar explica?Hai sa spunem ca,la un calcul pe fuga,am avut 30 de relatii.Cu durate intre 3-4 zile si 1 an fiecare.30 de femei…Si niciuna care sa-mi lase un gust amar!Incredibil!

N-o sa ma credeti cand o sa va spun ca nu m-am certat si n-am avut vreun conflict cu o femeie.In plan sentimental ca profesional…De cate ori nu m-am pizduit cu Zeta sau cu Gramosteanu… 

Mama e disperata ca am aproape 26 de ani si nu am niciun gand de “asezare la casa mea”.Ei bine,aici greseste.Imi doresc sa ma asez!Enorm!Dar nu pot!Nu stiu de ce nu pot dar nu pot.Poate ca e o dorinta exacerbata de libertate.Poate ca am o teama prea mare de monotonie si,in creierul meu,incerc sa evit asta.Si culmea,nu cred ca sunt un tip monoton.

Fireste ca din toate aceste relatii,2-3 se disting ca si durata si implicare dar ce ma bucura enorm este faptul ca pana la varsta asta am fost capabil sa iubesc ENORM fiecare femeie pe care am intalnit-o si de care m-am “izbit” sentimental.Chiar daca relatia respectiva nu a durat mai mult de o saptamana,acea saptamana a insemnat o poveste de dragoste.Frumoasa!De fiecare data frumoasa!

Desi nu e 8 martie sau vreo ocazie speciala,as vrea sa multumesc public femeilor din viata mea.As vrea sa multumesc bunicilor mele,mamei mele,colegelor mele,prietenelor mele si tuturor femeilor care m-au iubit.Am avut si am de invatat de la ele.Fara dragostea si suportul lor nu as fi nici 10% din ce sunt acum.Fara iubirea,romantismul si pasiunea de care am avut parte,as privi in urma si as zari un desert.

As vrea totodata sa-mi cer si iertare pentru toata suferinta pe care am provocat-o.Stiu ca am facut asta si regret.Nu am facut-o din rautate.Am facut-o pentru ca sunt un bou,un dobitoc si un cretin care nu stie sa aprecieze ceea ce primeste si care fuge si se intoarce mereu la burlacie ca apoi sa regrete…

MA INCLIN IN FATA VOASTRA!

Totusi blogul asta al meu nu poate duce lipsa de un mic top “bendecian”…

TOP 5 cele mai stupide cele mai tampite lucruri pe care o femeie le-ar putea spune unui barbat:

1.”Ma mai iubesti?” – denota un soi de prostie la feminin.Ai nevoie de asigurari?Pai daca ai nevoie de asigurari,belive me,partida e pierduta de mult.Poti sa treci la urmatorul.

2.”Tu faci dragoste cu mine sau sex?” – la fel.Ce sa raspunda barbatul?Pai… draga mea…cand te fut in cur sa stii ca te fut cu iubire deci fac dragoste totusi la partea cu sex oral sunt cam animalic.Acolo parca fac sex.Nu stiu…Sunt asa confuz…Cred c-o sa ma duc la alta o perioada ca sa vad diferenta si-ti raspun dup-aia.

3.”Ti-ai da viata pentru mine?” – daca mai intrebi ceva atat de siropos si cretin…nu numai ca nu mi-as da viata pentru tine dar parca ti-as lua-o pe-a ta!

4.”Toate prietenele mele se marita” – pai marita-te si tu.Gaseste unu’ care sa nu bea si care sa nu te bata si baga o nunta,toarna 3 copii and be happy.cat de cretina sa fii sa vrei maritis doar ca sa nu ramai “proasta satului”?Iti garantez eu ca sunt sanse mult mai mari sa ajungi “proasta satului” daca nu cunosti bine de tot ce iei.

5.”Dintre toate femeile cu care te-ai culcat cu care te-ai simtit cel mai bine?” – ce barbat ar raspunde “cu una Geta,n-o stii tu!” ?

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!

PS- Va astept duminica de la ora 16 la Magic Fm!

PPS- Urmatoarea conferinta pe mess cred va fi duminica seara pe la 10 jumate.Am sa va spun exact in urmatorul post.

Despre kitch si 10 motive pentru care nu e ok sa ratati primul show din toamna asta

Am decis cu fetele sa vorbim maine la radio despre kitch.Doamneeeee!!!Ce subiect!Nici nu stiu de unde sa-l apucam.Atata kitch in lumea asta!!!Orice poate fi sau deveni kitch!

Muzica,teatrul,imbracamintea, arhitectura,animalele de companie,oamenii…Hai sa va fac o lista cu cateva din lucrurile care mi se megakitch.

-artizanatul romanesc pus pe mileu intre plasma si combina

-carpetele,sclipiciul pe pereti,florile de plastic si tot ce se invarte in zona asta

-muzica house,minimal si manelele (da,intra in aceeasi categorie.Manelele un loc mai sus ca sunt melodioase si transmit un mesaj,oricat de tampit ar fi.Daca vreti,o sa fac un post special legat de chestia asta)

-tricourile mulate pe burta

-tricourile pe care scrie mare firma (toata lumea stie ca nu sunt originale)

-pozele de hi5 facute special pentru hi5 (mai ales alea in baie)

-unghiile lungi (sau unghiile puse,sau alea argintii,sau alea cu “cristale”,sau alea cu cercelus etc)

-coafurile complicate la nunti

-nuntasii dansand in fata blocului

-OTV

-aproape toata pictura moderna

-Cristina Spatar,Raluca Badulescu (asta o fi vazut postul meu cu blanurile?),Andreea Antonescu,revista Star,ziarul Libertatea etc. etc. etc.

-Show-rile romanesti de divertisment

-Divizia A

-fetele de 12-16 ani imbracate ca femeile de 20-25

-prostituatele din muzica si televiziune

-manelistii

-prezentatorii tv care se dau simpatici si nu sunt

-cei care se imbraca cu tricou de fotbal,blugi si pantofi

-femeile cu buze mari si injectate

Si asa mai departe….

Mai multe sper sa descoperim impreuna maine.

Acum cateva zile am stat vreo 3 sferturi de ora la bariera de la Baicului.Au trecut un tren,o locomotiva si o drezina (sau nu stiu ce dracu’ era aia).Si cum stateam eu plin de nervi in coloana,pe langa noi,mergand pe contrasens,doua masini de peste 100000 de euro pline cu cetateni inchisi la ten.Masinile erau dotate cu alarma.Au trecut de noi,au ajuns in fata si un alt colorat de vreo 150 de kile a facut semn amenntator unei masin din coloana sa se dea mai in dreapta ca sa aiba loc astia sa treaca.Misterul traficului infernal l-am deslusit peste 20 de minute.Imediat dupa bariera aproape toata strada era blocata de masini de lux intrucat printre blocuri era o nunta tiganeasca.Manelele si dedicatiile rasunau la greu din niste difuzoare uriase.Cativa indivizi stateau sprijiniti de masini,scuipau seminte si flegme,injurau si faceau semne obscene femeilor care comiteau greseala sa treaca pe acolo.N-am vazut masina mai ieftina de 30000 de euro. Noi avem Fisc in tara asta?Politie economica ceva?Daca n-avem…multumim nenea Iliescuuuuu (vedea-te-as in chinuri cu ochii beliti)! Si daca avem…bai coaieeeee vedeti ca e unii cu masini scumpe care n-are servici si carte de munca!!!

Inainte de a inchide apoteotic acest nou post idiocrecil (idiocrecil= idiot+cretin+imbecil), am sa va las voua mostenire cresterea limbii romanesti si… Glumesc. Bai shtoarfelor,iata 10 motive pentru care nu e neaparat indicat sa ratati primul show Mondenii din noul sezon (16 septembrie).

1.Pentru ca daca o sa va uitati numai pe net,n-o sa mai faca emisiunea rating si-am belit-o ca nu mai avem bani de productie si o sa va uitati la Vacanta Mare pana faceti urticarie.

2.Ca sa vedeti adevaratele aventuri ale surorilor Modorcea (indigo) in America.

3.Ca sa vedeti o secventa care pe mine m-a distrat foarte tare la filmari. “Solcanu profesor de salsa”.

4.Ca sa va izbeasca niste personaje noi foarte tari frate!

5.Pentru ca este cel mai rau sezon Mondenii in ceea ce priveste implicarea sociala.

6.Pentru ca am muncit de ne-au sarit capacele ca sa avem cel mai tare generic de pe piata!

7.Pentru ca ne era dor de voi ba!

8.Pentru ca rasul inainte de culcare scade sansele dezvoltarii cancerului mamar! (asta am inventat-o dar suna plauzibil)

9.Pentru ca e posibil sa fie ultimul sezon in acest format.Urmeaza live…?

10.Pentru ca tu ne ajuti sa fim buni!

Va pup,va iubesc si va respect!

PS- Maine ne auzim la Magic Fm intre 16 si 19.

PPS- Plutesc…

PPPS- Conferinta pe mess maine la ora 23.Sper sa nu intervina ceva.

Tratat despre violenta (probabil ultimul meu post)

Mi-am facut blogul asta dintr-o nevoie egoista.Recunosc.Aveam nevoie de acest spatiu pentru a-mi exorciza niste revolte personale ce ma chinuiau.Ma gandeam ca voi posta de 4-5 ori si gata.Dar lucrurile au evoluat.Usor,usor a inceput sa-mi placa.Apoi deja mi se parea normal (citeste “obligatoriu”) sa comunic,sa dezbat,sa intru in contact cu oamenii.Mi-a placut intotdeauna treaba asta in viata de zi cu zi si incepuse sa-mi placa si in spatiul virtual.

Simteam ca pot schimba anumite lucruri,ca pot trezi anumite constiinte,ca ma pot revolta impotriva prostiei,impotriva imposturii,impotriva raului,impotriva politicienilor,impotriva vedetelor de doi lei.Mi-am jurat ca nu voi sterge niciun comment de aceea am rugat-o pe prietena Ingrid sa-mi seteze blogul astfel incat sa nu fiu nevoit sa moderez ori sa accept/sterg comentariile.Am facut asta pentru ca asa mi s-a parut normal.Pentru ca ma scarbesc blogurile alea de vedeta in care nu gasesti decat commenturi pozitive,laude & shit.

Am vrut sa duc comunicarea la un alt nivel si am luat decizia sa tin cate o conferinta pe messenger ori de cate ori am timp.Am incercat sa raspund la cat mai multe mailuri…

Aseara insa mi-am adus aminte brusc ca traiesc in Romania.Iar conferinta de aseara a fost oglinda tarii in care ne facem ca traim “si asta ne ocupa tot timpul” vorba lui Mircea.Sunt convins ca printre zecile de persoane care se gaseau in “conferinta” respectiva erau si oameni misto cu care as fi putut discuta tot felul de chestii interesante si am fi putut sta la povesti.Insa va spun cu mana pe inima ca am o singura concluzie: ROMANIA N-ARE VIITOR!!! Daca astia batrani care ne conduc sunt imbecilizati de comunism si nascuti rai si egoisti,majoritatea tinerilor sunt cretini pur si simplu.Punct.

Ii vad pe strada scuipand semninte si vorbind tare.Le aud pe pustoaice cu “p..a” in gura la fiecare doua cuvinte.Le vad fetzele lipsite de expresie miscandu-se penibil pe un ritm monoton si imbecil in cluburi.Ii vad pe pustii astia corditi salivand dupa fusta scurta in care s-a imbracat cine stie ce panarama de la a XII a B( nu c-ar fi buni de ceva in pat).Ii vad!Ii vad!Ii vad!

Apropo…Eu cred ca majoritatea pustilor din ziua de azi habar n-au cum ar trebui sa fie o partida de sex.Sigur…Se uita si eu pe site-uri porno,ii excita ejacularea faciala,sexul anal etc. Dar in rest…Pai ma nene…Totul pleaca de la muzica.Una e sa asculti Beatles,Elvis,Queen sau Amy Macdonald si alta e sa asculti minimal.Pai Beatles are nuante,are urcusuri,are coborasuri, schimburi de ritm,romantism,revolta,dragoste,ura,violenta,calm,liniste.O paleta de stari…Si asa trebuie sa fie si o noapte de dragoste/sex. Dar daca asculti minimal…Fratioare…O sa-i dai pompe lu’ nevasta-ta ca-ntr-un sac de cartofi si dup-aia o sa-ti zica:”Iubi,ma duc cu Rodica pana la Mall.” Si sti unde o sa se duca?La mine ba imbecilule! :) ))

Azi m-am gandit la ideea de violenta pentru ca mi-a amintit un prieten de cazul cameramanului lovit si aproape ucis de membrii unei galerii.

Am 25 de ani.Nu mult.Dar scurta experienta de viata ma face sa spun apasat si al naibii de sigur pe mine : VIOLENTA NU POATE FI STARPITA DECAT CU VIOLENTA! Nu stiu sa fi existat in istorie vreun caz care sa demonstreze contrariul.

Vreti sa va spun cum se rezolva treaba cu animalele astea de-si zic ultrasi?E atat de simplu!Sa imbrace niste luptatori din trupele speciale in tricoul lui Dinamo si sa-i lase sa se plimbe seara prin Ghencea.Si invers.In clipa in care vreun grup vesel ataca.pac!Dintr-o duba ies 15 mascati si-i sfarteca!Ii lasa fara dinti,maini si picioare rupte,desfigurati.In doua saptamani treaba e rezolvata.Poti sa-i asezi in aceeasi peluza.

Pai ba nene!Cei mai fanatici si violenti suporteri sunt cei englezi.Renumitii hooligans.Cu toate astea,pe stadioanele din Anglia nu exista gard de protectie,fiecare sta pe locul indicat pe bilet,nu scuipa coji de seminte pe jos,nu se incaiera.Ma veti intreba de ce.Prietenul parvu m-a lamurit si pe mine.Oamenii de ordine (putini la numar si care arata foarte decent) au in dotare cate un aparat care provoaca electrosocuri.Vezi spune “si ce”?Pai da…Dar aparatele sunt pentru vite.Adica iti aplica un electrosoc din-ala menit unui animal de juma de tona tie care ai 80 de kile.Vreo saptamana iti curg balele….Stiti ce linistiti si cuminti stau…?Ti-e mai mare dragu’…

Stiu cazul unui prieten a carui colega de birou era batuta de sot.Asta (suflet nobil) a vorbit cu niste baieti fara sa spuna ceva colegei.Ei bine,baietii astia l-au asteptat pe sotul cel macho langa blocul unde habita.I-au bagat o carpa in gura si,cu o rabdare de ceasornicar,i-au rupt toate degetele de la maini si de la picioare.O saptamana a stat in spital si vreo 2 luni in ghips dar dup-aia a fost alt om.Privea viata altfel.Devenise mai bun,mai calm… :)

Si mie mi-a produs o satisfactie teribila povestea cu conserva (am relatat intr-un post mai vechi).Asa se rezolva treaba.OMUL TREBUIE DRESAT!!!

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!!!

Intoarcerea mea.Cam lacrimogena dar sanatoasa.Sper!

O sa va ziceti “Vaaaaiiiii!P..a mea!Ce intoarcere lacrimogena si-a facut asta!” :)

Chiar vroiam s-o las balta dar va jur ca nu mi-a venit a crede cate mesaje am primit!Commenturi pe blog,mailuri (o groazaaaa), sms-uri de la prieteni care mi-au soptit duios “Bendeac du-te-n gatu matii,posteaza!”,vreo doua ziariste care ma amenintau cu scoaterea testicolelor si consumarea lor ca fudulii,prietena Maria care a spus: “Regret ca te-am intalnit”,prietenul Stefan care mi-a zis “Care-o mai merge la fotbal cu tine in viata lui!” (tin sa mentionez ca am fost la fotbal cu el acum 3 ani,o singura data).Pana si cainii din fata blocului m-au marait.Si de obicei dau din coada si sar pe mine cand ma vad.

Ah!Si a mai fost ceva ce m-a facut sa revin.Ieri am avut filmare cu Iantu toata ziua si,la masa de pranz,ni s-a alaturat si Raicu.Apropo,Virgil a fost foarte misto in secvente si asa va fi tot sezonul (ma bucur ca apare permanent) iar Raicu e tot frumoasa si din ce in ce mai vesela (ma bucur ca a trecut peste momentele mai grele).Si cum mancam noi asa,nu stiu cum vine vorba de blogul meu.Bai!Reactia pe care au avut-o cand le-am spus ce trafic am…Genial!Virgil nu m-a crezut si a intrat sa verifice!Se mirau amandoi “18o de comentarii…200 de comentarii”…O suta cincizeci de mii de vizualizari!!! “Bai,ce postezi tu acolo? - Nimic special!Ce simt,ce ma revolta,ce gandesc… -Hai ma vezi-ti de treaba!E pe bune?!” :) ))

M-am simtit asa mandru!!!!! Mandru si constient de faptul ca am putea deveni o comunitate in miniatura!Ca am putea sa ne unim si sa avem un cuvant de spus!Ca am putea sa gandim ceva si sa actionam!IMPREUNA!Stiu ca multi dintre cei care citesc acest blog au 15-16-17 ani asa cum multi au si peste 30.Trebuie sa existe ceva care sa ne uneasca!TREBUIE!

Hai sa facem in asa fel incat sa ramanem impreuna si sa incercam sa schimbam ceva!Nu vom reusi!Va anunt de pe acum ca sa nu va faceti sperante!Dar avem datoria sa incercam!Suntem tineri!Apropo,mi-au scris pe mail si persoane de 50-60 de ani…Stiti cat de frumos e un spirit tanar intr-un invelis vechi?

In noaptea asta am pofta sa plang!N-am mai plans de cativa ani!Nci nu stiu cand am plans ultima oara!Ah!Ba da!Acum 3-4 luni la “The bucket list”…Ce film…In viata mea intima am adunat destul de multe cacaturi in ultima vreme!Multe!Asa ca mi-ar prinde bine o portie zdravana de plans.Dar nu pot.Maine am filmare.

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!

Anii de liceu sunt ani semi-pierduti si multumesc Oana Zavoranu…

Inainte de orice…faza tare acum 2 ore in Real.Ma plimbam absent,ingandurat si obosit printre rafturi cand aud in spatele meu:”Frumosule!Hai sa moara familia mea,zi-ne si noua cine esti ca ne contrazicem: Huidu sau Gainusa?” Ma intorc.Doua tigancuse cu fuste largi. Zic: “Nici unul nici altul.Sunt Mihai Traistariu.” “De la ce emisiune?” “Vrei sa fi miliardar”. Un grup de pusti simt nevoia sa intervina cu un “La naiba!In puii mei!” in treacat dar minoritarele nu dau vreun semn ca s-ar fi prins de unde ma stiu.La care una din ele,nervoasa zice in gura mare “Haidi fa da-l in p..a mea ca e Huidu si se ascunde!Haidi sa mergem!”

Astazi merg la o nunta.Sper ca nu ma va deprima.

Se marita o draga prietena de-a mea,fosta colega de clasa in liceu.God!Ce indragostit am fost de ea prin clasa a 9-a si a 10-a!!! :) Ei bine,evenimentul asta mi-a adus aminte de anii aia…Nici nu stiu ce se trezeste in mine mai intai: nostalgia sau revolta. Nostalgie pentru ca am trait momente minunate alaturi de colegi.Revolta pentru ca scoala mi-a furat ore,zile,luni si ani din viata pe care nu-i mai pot recupera.

Din cauza sistemului imbecil de invatamant din Romania,noua ne sunt furate clipe de viata!Realizati cata imbecilitate trebuie sa fi existat in conducerea ministerului asta de-a lungul anilor daca nu s-a reusit implementarea unui sistem normal de invatamant?Iata 10 motive (o sa ajung sa mi se spuna Bendeac “10 motive”) pentru care liceul reprezinta,dupa umila mea parere,o bataie de joc.

1.Faptul ca nu exista uniforme. (Jumatate din voi deja au exclamat “Whaaaaat!!!Da-l in gura masii de comunist!!!”).Nu va grabiti.Realizati ca afirmatia asta vine din partea unuia pentru care convenientele sociale sunt “vax albina crema puca”…N-am mai purtat pantofi de ani de zile iar la sindrofii merg in tenisi.Utilitatea uniformei e cu totul alta.In primul rand nu vor mai exista diferente intre copiii de bani gata si cei ale caror posibilitati sunt extrem de limitate.In alta ordine de idei e destul de deranjant sa vezi in banci o gama atat de variata de tinute si trenduri :MANELISTI branduiti cu Gucci,Armani,Calvin Klein, PITZIPOANCE branduite cu inele,beteala, sclipiciuri,ochelari de soare, COCALARI vesnic in “treling” si tricou cu Steaua, EMO-isti imbracati ca-n familia Adams, HOUSERI imbracati de parca in secunda doi se urca pe banca si incep dansurile alea penibile de se practica acum in cluburi etc. Bai,acum realizez ca ce am enumerat pana acum inseamna cam 70% din tinerii tarii noastre.AOLEU MAMAAAAAA!!!

2.Faptul ca elevii sunt obligati sa retina mecanic diferite informatii in loc sa fie invatati unde sa le gaseasca in caz de nevoie.

3.De ce nu studiaza fiecare elev 4-5 materii alese de el/ea iar restul sa fie inglobate intr-o singura disciplina: cultura generala?

4. Pentru ca,din cauza liceului,romanii sunt cum sunt: “La teorie…Primii!La practica…”

5. Pentru ca toata lumea e obligata sa invete limba latina!!!Ce relevanta are?!?!?! Daca nu vrei sa urmezi o cariera de lingvist,ce sanse ai sa iti mai aduci aminte vreodata in viata declinarile alea ‘A,ae,am,a..us,i,o,um,o,e”. Bai,astia sunt imbecili si noi suntem si mai imbecili ca ne punem la mintea lor!

5.Pentru ca eu nu mai stiu nimic din chimie,fizica,biologie,istorie,geografie,economie…Tot ce stiu,am invatat de pe National geographic,Discovery & stuff + cartile pe care le-am citit din proprie initiativa.

6.Pentru ca toate orele ar trebui sa se desfasoare precum orele de dirigentie.Discutand, polemizand… De ce p..a (pana) mea sa citesc eu sau sa mi se dicteze toate penibilitatile alea de comentarii in loc sa ma gandesc singur la ce am citit?!Si de ce p..a (pusca) mea sa-mi insire imbecilii astia de profesori niste date inerte pe tabla in loc sa vorbim omeneste despre istorie?

7.Sedintele cu parintii reprezinta cea mai mare mizerie inventata de sistemul de invatamant!In loc sa ai intalniri separate cu parintii,ii chem pe toti la un loc ca sa se simta ca un cur ca poate a facut fiul/fiica cine stie ce tampenie si afla toata lumea.Si daca afla toata lumea,parintele se simte extrem de prost si-si pierde luciditatea si vine acasa si…COMUNISTI IMPUTITI!!!

8.Pentru ca,din cauza salariilor mizerabile,meseria de profesor nu a fost deloc atractiva si in sistem au patruns tot felul de cretini care au orgasm intelectual ca au puterea sa puna note si absente.

9.Seful clasei.

10.Pentru ca elevii care gandesc si au personalitate/origiginalitate devin niste paria,in timp ce tocilarii sunt ridicati la rang de exemplu luminos.Bai nene!Eu fac in viata ce-mi place,ma incumet sa cred ca am un oarecare succes si nu m-a intrebat nimeni ce note aveam in liceu…Nici macar ce medie am avut la Bac!

Atentie!Va rog sa retineti!Nu sfatuiesc pe nimeni sa-si bage ceva in ea de scoala incepand de nimeni!Va sfatuiesc doar sa fiti atenti!Cultura generala si spiritul practic!!!Asta conteaza!Si totul e in mana voastra,nu in mainile lor!

Cat despre noi,cei care am trecut de varsta liceului,cum privim inapoi?Cu manie?Sau cu nostalgie?

PS- Astazi am sunat-o pe Zavoranca s-o intreb cate ceva despre Mercedesul ei SLK 200.E o masina pe care mi-o doresc de mult. (Din copilarie visez sa conduc o masinuta decapotabila) Ei bine,am aflat ca o vinde pe-a ei!Si nu numa ca o vinde…Se pare ca mi-o vinde mie!!!Si la un super-pret!!! (Multumesc fata!!!) Luni ma duc la banca sa vad…Poate fac un mic imprumut…Ma simt tare vinovat dar,nu stiu de ce,simt ca mi-as face o mare bucurie.Nevasta n-am.Copii nici atat.Caine nu.Pisica nu. Voi ce ati face?

PPS - Am terminat filmarile pentru primele trei editii din noul sezon…Nu vreau sa spun nimic.Verdictul e in mainile voastre.M-am impacat de multa vreme cu gandul ca sunt un produs.Ma cumparati sau nu,ramane de vazut…Am muncit cu totii enorm saptamanile astea.Mai mult ca niciodata…Mie imi place de mor ce-a iesit,recunosc…Nu cred ca mi-a placut asa mult materialul filmat de vreun an incoace.

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!

TOP 10 “amanunte” care fac din femeie pitzipoanca si jurnalul unui actor debutant


Ca sa devina pitipoanca,orice femeie are de indeplinit cateva cerinte.Un set de reguli.Nu e asa simplu pe cat am crede noi astia pusi pe ironizat si luat in zeflemea…Ce stim noi…Pitzipoancele au un Dumnezeu al lor…Care le feresc de noi…Ele nu se roaga la Dumnezeu si la Pitziponczeu!Cat despre Iisus,ei bine asta ar fi o partida buna ca nah…ta-su e cine e…

DAR!!!Sa redevenim seriosi shtoarfelor si sa ne concentram!Asta-i problema cu romanu’ nene…Deschide un subiect si dup-aia,la cotitura unei virgule,o ia razna si abereaza pe subiect.Asa cum fac eu acum.Si-mi cer iertare!Promit deasemenea ca va fi ultima oara cand voi aborda acest subiect! (adica va fi,normal,o ultima oara…peste 50-60 de ani).Iar am luat-o razna pe langa tema.Parca fac un referat la istorie si n-am gasit nimic pe net.Apropo de net.Bai nene!Pe vremea mea nu exista referate.ro!!!Nu exista internetul!!!Adica el exista da’ noi n-aveam habar de el…

Iar am deviat!Revin!Asadar TOP 10 amanunte care fac din femeie pitzipoanca!!! Apropo de femeie,mai apare almanahul Femeia?…

Gata!!!Deci TOP 10 amanunte care fac din pitipoanca femeie.Ba nu!Invers!Ca daca s-ar fi numit asa nu se numea top 10 ci top 1. (acel singur amanunt se gaseste in manualul de anatomie pe la sfarsit si toti profesorii se fac ca nu mai au timp sa-l predea…)

1.Pitzipoanca se da cu o tona de ruj,sclipici,parfum Dior cumparat din fata Mc Donald’s-ului de la Unirea,fixativ,rimel DAR are ceara in urechi si-i put picioarele.

2.Pitzipoanca iubeste manelele.Ca sa fie si ea cool,uneori o arde house.Dar dupa prima bere Sorinel Copilu de Aur e pe sistem!Cum ce sistem,draga?!Turbo!

3.Pitzipoanca poarta ochelari de soare in baie.Cu ce ocazie?Are sedinta foto pentru hi5 draga!!!

4.Pitzipoanca are unghii lungi sau unghii puse.

5.Pitzipoanca ar vrea sa ma f..a pe mine ca,vorba aia,apar la televizor.

6.Pitzipoanca viseaza la o cariera in televiziune.Aproape intotdeauna reuseste.

7.Pitzipoanca adora semintele de floare si le iubeste pe cele de bostan.

8.Pitzipoanca citeste toate revistele mondene pe care le considera ca niste mici Biblii!

9.Pitzipoanca se fotografiaza cu telefonul si langa un cacat,daca e un cacat interesant.

10.Pitzipoanca este fan Andreea Spatar si-l pune pe gagic sa-i dea palme in timp ce si-o trag iar ea urla in extaz “Asa Boscheeeet!!!”

VAI!Ce nesimtit sunt!Mi-e greata de mine!

Ma gandeam azi cum ar arata “Jurnalul unui actor de teatru debutant” (am fost si eu asa ceva!).Sa spunem ca il cheama Popescu.A terminat teatrul si se angajeaza prin concurs la Arad,de exemplu…

“Astazi m-am angajat!Am prima mea carte de munca!Pe scrie ACTOR!!!!Uraaaaa!!!Am salariu 480 de RON…480…Putin…Parca suna mai bine-n ROL…Patru milioane 800 de mii!Daaaa….E altceva!!!Trebuie doar sa-mi dramuiesc banii…Chiria e 6 milioane…Da’ ce-mi trebuie mie chirie?!Stau in cabina!Perfect!Abonamentul de telefon ma costa…Ia stai domne putin!Ce-mi trebuie mie telefon?!Daca vrea sa ma sune mama sau tata sau Rodica,sa sune la teatru ca ma cheama portarul.Ei asta-i buna!Da’ pe vremea cand nu erau mobile ce faceau?!Hainele ma costa…Da’ de ce sa-mi iau haine?!Ce,sunt in curu’ gol?!Uite nu mai ies din cabina!Unde sa ma duc?!In oras?!Ce sa fac?!Sa cheltui?Sa dau bani pe bere?Sa merg la film?!Nu nene!Aici raman!Mancarea ma costa…Da’ de ce sa mananc?Ba nu,de mancat trebuie sa mananc…Eugenii!Si covrigi!Daca le spun sa-mi faca fara mac,poate ies mai ieftin…Bautura…Ete fleosc!Pai ce,n-am apa la ghiuveta?Transport…Pai daca nu plec nicaieri,nu platesc nici transport…Si gata!Acum imi dau seama ca astia imi dau multi bani decat am nevoie…Ce fraieri!”

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!

PS- Colegul Dan Marcu de la radio va monta pe acest blog un chat cat de curand.Sa-i multumim! :)

PPS- Marti,16 septembrie revin Mondenii!Mai e o saptamana!!!Am EMOTII !!!!!!!!!!

Despre imbecilitatea motorizata,despre obsesia Zu si despre cum am dat un bolovan in fata cuiva

A aparut de ceva ani incoace o noua forma de imbecilizare.IMBECILIZAREA MOTORIZATA.Daca inainte de 89’ maxima fitza era sa ai o Dacia Sport,acum s-a ajuns in punctul in care ne confruntam cu situatii iesite iesite din comun.Pe strazile patriei intalnim masini mai scumpe si mai aratoase in numar mult mai mare decat oriunde altundeva in Uniunea Europeana.Imbecilitatea motorizata e din aceeasi zona cu imbecilitatea frigorifica (obsesia de a avea mereu congelatorul plin) si imbecilitatea pedagogica (obsesia notelor mari).

1.Cei care umbla cu ATV-ul in oras.Astia sunt maxima imbecilitate.Nu e nici scuter sa te poti strecura,nici masina sa poti sta lejer.Locul ATV-ului e pe munti noroiosi DOBITOCILOR!

2.Manelistii cu motor sau scuter.Astia in general nu poarta casca si bine fac.La primul eveniment rutier,scapam de ei.

(scuze ca fac o pauza dar intreb: Eu acum ascult Britney Spears - Toxic si dansez in timp ce scriu? Sa cer ajutor specializat?)

3.Cei care claxoneaza cum s-a pus verde.Am vazut mai demult o faza geniala.Unu’ care a claxonat la verde desi era primul din coloana…

4.Cei care sustin “Asta e locul meu de parcare!Aici parchez de ani de zile!”. De platit nu plateste dar…Eu pe astia i-as impusca fara regrete.EI sunt exponentii acestui jeg de tara in care cica traim.As pune masina pe” locul lor”,i-as filma cand mi-o zgarie si dup-aia as aranja cu niste baieti pe care-I stiu sa-I rupa degetele.Si dup-aia sa-mi dea cu matura zi de zi pe noul MEU loc de parcare!

5.Cei care-si monteaza la motocicleta sau masina esapamente galagioase.Asta e fitza cica.E IMBECILITATE dobitocilor!Mai sunt si cate unii care-si dau gauri cu surubelnita in evacuare ca sa faca zgomot.

6.Cei care merg decapotati prin praful si mazga din Bucuresti.In categoria asta de imbecilitate intru si eu.

7.Cei care forteaza galbenul si blocheaza toata intersectia.

(scuze din nou. Dom’ Petrica tocmai a spus ceva memorabil: “Toti jurnalistii din lume sunt imbecili!Noroc cu noi OTV-eu’ ca ne punem problemele astea…”)

8.Cei care-si cumpara Bugatti sau lamborghini si merg pe drumurile astea de cacat.

9.Cei care au bata de baseball la portiera.Uite pentru astia ar trebui sa-mi iau pistol ca s-ar cam termina cu smecheria lor in secunda doi.

10.Cei care parcheaza in asa fel incat creeaza un haos total.

Mi-am adus azi aminte de o intamplare terifianta petrecuta in adolescenta mea.Eu nu am fost niciodata bataus.Dimpotriva.Nu m-am batut cu nimeni.Nici n-aveam motiv…Dar ce o sa va povestesc mi-a ramas intiparit pentru ca nici pana in ziua de azi nu stiu ce s-a intamplat cu victima mea de atunci.Eram prin clasa a 9a.Veneam spre casa de la scoala.Ramasesem in urma celorlalti pentru ca imi facusem o gagica si m-am pupat cu ea intr-o parcare. Si cum veneam spre casa,deodata am fost incoltit de doua persoane oarecum ciocolatii care mi-au cerut banii si telefonul.Le-am spus ca n-am si am vrut sa trec mai departe.Unul dn ei mi-a aplicat un picior in stomac si celalat m-a trantit la pamant.Asa cazut,am mai primit un pumn in spate si o palma.Ei…Si-atunci s-a intamplat nenorocirea!De teama ca ma vor omori sau ca ma vor lasa lesinat,am apucat un bolovan (mare!),m-am ridicat brusc in picioare si am aruncat bolovanul cu toata forta in fata unuia dintre ei.BAI NENE!!!In secunda imediat urmatoare i-a tasnit sangele din nas,gura,ochi ca Niagara ,a inceput sa tremure incontrolabil si a cazut la pamant.Respira foarte greu.Norocul meu ca celalat s-a speriat ingrozitor si a sarit sa-l ajute sa nu-si inghita limba iar eu am luat-o la fuga!Nici pana in ziua de azi nu stiu ce s-o fi intamplat cu ala.Nu m-as mira daca a murit.Sau daca a ramas mutilat.Si sa va spun ceva.Nu am niciun regret.Am facut ce trebuia!

“Nimic din ce sarut nu naste-un monstru/Nimic din ce iubesc nu se sfarseste/Nimic din ce respir nu e al nostru/Nimic din ce ador nu mai traieste…”

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT

PS- Duminica la radio avem o tema foarte faina : “COPII-VEDETA”! Vom vorbi despre copii chinuiti pe platouri dar si despre copii talentati.Ne vedem acolo shtoarfelor sa ne radem! :)

Experiente sexuale din zona freaky si Top 10 Cele Mai proaste emisiuni TV

M-am intalnit zilele trecute cu Badea si Gadea (imi plac mult oamenii astia pentru ca i-am simtit dintotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu mine) la o tacla si,din vorba in vorba,am ajuns sa le povestesc doua experiente sexuale absolut cretine. (Apropo,nu stiu cum s-a dus discutia de la Basescu,alegeri,Stolojan tocmai la viata mea sexuala dar asta nu conteaza)

No 1! Am cunoscut acum vreo 4 ani o doamna foarte frumoasa si eleganta maritata cu un tip foarte bogat dar si foarte tomnatic (peste 60 de ani).N-are rost sa va povestesc cum ne-am cunoscut.E ceva legat de un spectacol,de o scrisoare etc. Bref…Domnu’ X pleaca in strainatate (Polonia parca) si doamna ramane singura.Telefon,intalnire,amor dement,plimbari prin parc…Ajungem acasa.La ea!Am uitat sa va mentionez ca-mi oferise cadou un ceas foarte scump pe care l-am refuzat pentru ca (n-o sa ma credeti) eram sincer indragostit si vroiam sa-i demonstrez ca nu sunt un gigolo…Ei,vesnicele mele trairi de rahat…Doamna X zice:”Ma duc sa fac un dus…” “Ok” zic… Ma uit un pic la televizor lungit in patul conjugal,citesc o revista de scandal in care aparea si doamna X chiar pe coperta…Si se intoarce frate!Aici e faza tare!Vine goala,cu un bax de apa minerala,doua prosoape si doua sticle de Gatorade!Imi da mie o sticla de Gatorade si-un prosop,face cateva miscari de incalzire (!!!) si zice :”Hai copilu’!” BAI NENE!Proba Olimpica sa fi fost si nu m-as fi simtit asa!Nu cred ca trebuie sa va mai spun gradul de inhibitie si impotenta la care am ajuns!Norocul meu ca am psihicul puternic si in maxim o ora mi-am revenit si-a fost ok dar experienta cu “sportiva doamna X” n-am s-o uit toata viata si de cate ori o revad la tv sau prin ziare imi vine sa rad…

No 2! Role play cu o fosta prietena.Cei care au citit “Apus de soare” de Barbu Stefanescu Delavrancea (uite ca nu numai la manelisti se specifica de unde sunt…) au auzit de personajele Paharnicul Ulea si Maria Irina.In piesa ele nu au nicio legatura din cate imi amintesc dar la noi in fantezii erau in mare amor.Asadar eu eram Paharnicul Ulea iar ea era Doamna Irina,fata parcalabului Dajbog…Si cum faceam noi sex istoric,nu stiu ce-mi vine mie sa spun,iesind complet din personaj : “Parca vibreaza un telefon…” .Ea (aveam sa aflu peste o sutime de secunda) nu iesise din personaj.Din contra.M-am trezit cu o PALMA IMENSA peste fata si mi-a urlat: “Taci si f..e Paharnice Ulea!!!” Nu mai trebuie sa va spun ca s-au lasat doua secunde de liniste dupa care am ras trei ore.Chiar daca mie mi-a spart gingia si-mi curgea sange ca din beregata unui porc…ce sunt ca va povestesc asa ceva!!!!

In ritmul asta o sa se aleaga praful si pulberea de acest blog.Btw,nici pana azi nu inteleg de ce il cititi.

Azi in drum spre casa,stand oleaca la bariera Baicului,am facut un top cu cele mai proaste emisiuni Tv din Romania.Am trecut de asemenea la fiecare punct si cate o alta emisiune de la postul respectiv care ar putea compensa prin valoare neindoielnica eroarea comisa cu emisiunile tampite.

1. SCOALA VIETII la Antena 2. Prezentatori mai slabi nu mi-a fost dat sa intalnesc in viata mea!Daca vreti sa adormiti,emisiunea asta e XANAX! Se compenseaza cu “Rai da’ buni”. (sezonul nou a debutat excelent.Bravo Mihai!)
2.MADE IN ROMANIA. Pe sistemul :”Noi nu transferam Mondenii!Noi facem ce fac ei!”. Mai incercati si vara viitoare…Se compenseaza cu “Dansez pentru tine” (o investitie masiva intr-un format tare.Rezultat excelent.Arata bine,Banica e un show-man foarte ok,mai ales cand canta, si cazurile sunt chiar impresionante uneori.Fain.)
3.SCHIMB DE MAME. Sunt satul de reallity-show-uri cu imbecili. Se compenseaza cu “Cronica carcotasilor” si “Megastar” (Cronica e…Cronica si sunt foarte buni de ani de zile iar “Megastar 3″ promite foarte mult pentru ca e cu trupe!)
4.ARESTAT LA DOMICILIU. No comment. Sunt oameni care rad la astfel de sitcomuri.Poate ca problema e la mine.Of Doamne!Imi pare uneori asa rau ca Pro Tv-ul,postul cu cele mai mari posibilitati din tara asta nu a reusit niciodata sa faca umor.NICIODATA!Pacat. Se compeneaza cu Stirile de la ora 19.00 (nu discut aici despre subiectele abordate si modul de abordare ci despre profesionalismul desavarsit al echipei in frunte cu Andreea Esca!Isi merita salariul!)
5.TEST DE FIDELITATE. Oh,daaaaaaa!!!Cazurile alea sunt pe bune si aia nici nu sunt niste figuranti care joaca prost!!!Cat de dobitoc sa fi ca sa nu-ti dai seama?Ah!Si nu!Nici nu e adevarat ca aproape jumate din cei care apar acolo i-am avut si noi in emisiune ca figuranti! Se compenseaza cu “In gura presei – reluare” (emisiunea asta e de pus la rana.Un one man show senzational!!!)
6.TOATE EMISIUNILE CU VEDETE de la B1Tv. “Gondola d’amore”,”Vedetele se intreaba”,”Star style” etc… Se compenseaza cu ceva ce,normal,nu se mai produce. “Lombarzilor”!Foarte misto si de bun gust!
7.DAN DIACONESCU DIRECT.Emisiunea cu,despre si pentru imbecili.Dar hai sa recunoastem ca este si mica noastra placere vinovata.Toti zapam macar 2-3 minute pe seara ca sa vedem ce dracu’ mai fac aia acolo. Se compenseaza cu…nimic!
8.NORA PENTRU MAMA. Urmareste cineva chestia asta?!Stie cineva regulamentul?! NUUUU!!! Se compenseaza cu Varza Tv,un show de comedie promitator macar prin realizarea tehnica si cateva idei de scheciuri misto.
9.AL 9 LEA CER pe Acasa Tv.Productie saracacioasa cu niste concurenti penibili si situatii de-a dreptul jenante. Se compenseaza cu telenovelele romanesti.NU sunt pe gustul meu dar sut bine realizate tehnic,au un scenariu coerent si bun si…sunt mai bune decat telenovelele sud-americane.
10.RING RING la Prima Tv si toate show-urile de acest gen de la celelalte televiziuni!Pe de alta parte,sa va mai spun ceva.Prostii merita prostiti si lasati lefteri!Asa ca,bagati mare in continuare. Se compenseaza cu Mondenii?

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!

PS- Ne auzim duminica la radio si…NE VEDEM MARTI PE PRIMA LA ORA 21.00. Mor de emotie!Daca n-o sa va placa deloc?!

Despre oribilul scandal “Raduleasca ti-o suge” si…AVEM SITE!!!!!!

DUPA LUPTE SECULARE CARE AU DURAT DOI ANI,AVEM SITE!!! WWW.MONDENII.RO!!! WWW.MONDENII.RO!!! WWW.MONDENII.RO!!! Exista si acolo blogul asta si comentariile voastre!Existe multe chestii faine!!!Dar cea mai faina chestie urmeaza saptamana asta.O sa puteti downloada ringtonuri speciale pt telefon cu vocile personajelor! Sunt foarte misto!Pe noi ne distreaza rau!

AS vrea sa ma refer la scandalul asta penibil in care a fost implicata Mihaela Radulescu pentru ca este un exemplu clar de ceea ce inseamna in televiziune a culege ce-ai semanat.Atunci cand pui doi incapabili cu un IQ sub limita penibilului sa gazduiasca un show de televiziune nu te poti astepta la nimic bun.Emisiunea “Scoala vietii” de la Antena 2 ne-a aratat mereu fata hidoasa a mediei romanesti.Nu prin subiectele tratate (erau mereu banale spre cretine).Nu prin invitati (de cele mai multe ori plictisitori ca un film rusesc in care trece unu’ prin zapada o juma de ora).Absolut hidosi erau cei doi prezentatori.Nu pot inceta sa ma intreb cum au fost ei alesi.Pe ce criterii?Ca sa parafrazez o replica din B.D-uri,ce-i recomanda?Farmec 0,inteligenta 0,prezenta 0,look 0,0,0,0,0!!!Cum???Cum au reusit astia doi sa patrunda in televiziune?!?!Asta e o intrebare ce nu-si va gasi raspuns…Ei…Dupa vreo 2 ani de emisiuni penibile si adormitoare,in care n-au deranjat decat prin imbecilitate si platitudine,cuplul de aur se decide sa faca un pic de valva.Si cum?S-au gandit ei in mintea lor plata precum apa plata sa puna pe ecran macheta campaniei anti-fumat in care s-a implicat Mihaela si sa adauge urmatoarea fraza:”Numele meu este Mihaela Radulescu.Promit sa ti-o sug daca te lasi de fumat”.BAI!Va dati seama cat cretinism…Cata oligofrenie…Cata badaranie poate sta in creierul mucegait al unui “prezentator” ca sa faca asa ceva?OAMENII ASTIA APAR LA TELEVIZOR ZILNIC SI FAC EMISIUNI!!!CUM?!?!?DE CE?!?!?! Habar n-aveam de scandalul asta si nu intelegeam de ce Mihai Gadea nu se putea bucura de mancare sau de palavrageala atunci cand ne-am intalnit.Omul era sunat din toate partile si mi se pare ingrozitor ca un om atat de inteligent si pentru care am un mare respect sa fie nevoit sa dea explicatii intr-o asemenea situatie!Ce se mai poate spune?!E oribil!!Tocmai cand,iata,incep sa se miste lucrurile,apar emisiuni la care chiar merita sa te uiti,televiziunea din Romania ne arata cat de hidoasa este de fapt!S-a intamplat sa fie Antena 2 dar putea fi oricare dintre televiziuni pentru ca astfel de “oameni de televiziune” exista pretutindeni.Si sunt majoritari!!!Pe asta de la “Scoala vietii” l-am zarit zilele trecute pe langa studioul nostru din Pipera si mi s-a facut greata instantaneu.Imi venea sa-I vomit pe ochi!Nu stiu ce dracu’ facea acolo dar sper sa nu fie vorba de… Pentru ca daca e vorba sa… nu e deloc bine!Daca astia doi vor mai aparea vreodata la televizor,inseamna ca ne scufundam definiv.Nu numai in domeniul televiziunii!Ne scufundam de tot!CU TOTUL!

Mihaela Radulescu, Virgil Iantu, Mircea Badea, Cristina Topescu, Mihai Gadea si lista poate continua…Toti acesti oameni (am sa ma includ si pe mine in lista asta) nu au voie sa permita ca astfel de lucruri sa se mai intample.

Cat de meschina e lumea asta…Stefan Iordache nu mai e si toate televizunile si-au adus aminte brusc ca exista actori…

In fine…

Nu ma pot abtine sa bag un top mic.Am facut o manie pentru topuri.Am inceput sa gandesc in topuri…M-a intrebat un chelner ce vreau de baut si i-am raspuns: “1.Apa minerala 2.Limonada 3.Martini alb”

TOP 5 LUCRURI DE CARE NE E DOOOOOR!!!!!
1.Guma Turbo!!!!! (se gaseste din nou!!!)
2.CIP-ul la cutie!!!!
3.Tigarile furate de la tata! (nicio tigara nu e mai buna ca aia,orice marca ar avea)
4.Leapsa,”fatzea”,flori –fete si baieti,1-2-3 la perete stai…
5.Biletelele din ora…

Cat as vrea sa mai fiu elev o zi…Imi vine sa intru intr-un liceu si sa ma pun si io un pic in banca la o ora faina.

PS- Gata!Mai sunt 24 de ore pana la noul sezon Mondenii! EMOTII!!! O sa mai avem reglaje de facut pe parcurs dar sper ca majoritatea momentelor sa fie bine primite.

PPS- Va pup,va iubesc si va respect!

Dicteu automat!

Nu degeaba m-a apucat dorul de liceu in postul anterior!Mi-a venit de la tema emisiunii de duminica la Magic Fm.Ani de liceu…Mi-a trimis cineva la un moment dat un link spre site-ul liceului Cuza (MF3) unde am absolvit si eram trecut acolo in lista de personalitati chiar langa Huidu. :)

Aseara Mondenii a facut un rating excelent.APROAPE DUBLU FATA DE SEZONUL TRECUT!!! Am primit mai multe mesaje si telefoane decat mi-as fi putut imagina.Mai e mult de lucru dar debutul ma incanta.Comentariile celor de pe net au fost de doua feluri.De ff bine si de ff rau!Asta ma bucura enorm!!!ENORM!!!Exista un public ce urmarea Mondenii EXCLUSIV pentru cuplul Becali-Banel!Ma bucur ca l-am pierdut pe drum…Cat despre publicul mofturos…e bine ca e mofturos!Asta te face mai bun!

Nu vreau sa fiu pe placul tuturor!Numai un dobitoc isi poate inchipui ca poate reusi!Nici Iisus n-a fost pe placul tuturor!Dovada ca l-au si spanzurat!Nici Dumnezeu nu e pe placul tuturor!Sunt cateva miliarde de musulmani care nu dau doi bani pe El!Asa ca ce pretentii as putea eu sa emit?

Am rugat pe cineva ca incepand de azi sa controleze comentariile.Asta nu inseamna,veti vedea,ca vor aparea doar cele pozitive!Doamne fereste!Dar cei care nasc discutii tampite si se jignesc,cei care arunca niste vorbe aiurea fara sa sustine ideea,cei care spun “Bendeac esti un poponar!Urasc poponarii!va vreau morti!” sau “Bendeac,ai grija cand ajungi seara acasa!” etc. Ah!Si inca ceva!Nu mai intra niciun comentariu daca persoana respectiva nu se autentifica intr-un fel.Cine scrie sub anonimat e un labagiu care nu merita nici macar scuipatul meu daramite atentia.Am un prieten IT-ist care s-a oferit sa verifice adresele de mail din ultimele posturi.Mai mult de jumatate nu exista iar unele erau trimise cu nume si mailuri fictive de la acelasi computer!!!

Multi m-au intrebat de chat!Mi-e teama sa mai intru de cand cu messengerul!Dar hai sa hotaram o intalnire acolo si apoi sa ne si vedem.Eventual in weekendul asta. :)

Lasand la o parte cacaturile astea administrative…azi am stat iar in trafic si m-am gandit la vrute si nevrute!M-am gandit la lucruri care n-aveau nicio legatura intre ele…In dreapta mea pe scaun (frate in masina asta n-am loc sa-mi pun si ochelarii de soare :) ) aveam niste scenarii si doua pixuri.Si-atunci m-am gandit sa fac un dicteu automat.Poate ca unii dintre voi nu stiu ce e ala dicteu automat!Va spune tampitu’ de Bendeac: e o prostie de-o faceam noi in facultate si cica ajuta actorul in drumul spre devenire :) si are si efect terapeutic! Ideea e sa ai in fata o foaie si-un pix si,timp de un sfert de ora,sa asterni pe hartie orice gand iti trece prin cap.Chiar daca nu e neaparat ceva coerent.Un cuvant,o replica,o amintire,”aoleu sa iau lapte”…orice!!!

Uitati ce-a aparut la mine pe hartie. (tin sa mentionez shtoarfelor ca n-am trecut gandurile pornografice si faptul ca apar multe mondenitati vine din simplul fapt ca ma chinuie gandul ca tre sa scriu episodul 8).

- Gaze noxe…
- Ce dj de cacat la radiou’ asta
- Trident…Ce-or mai face alea de la Trident?
- divorteaza Raduleasca.Tre’ sa filmam vineri un scheci pe tema asta
- bai ce-a jucat Cluju’!!!
- offff ce frumoasa e fata aia din troleibuz!!!Sunt penibil daca-i fac cu mana! (Mai bine-mi fac singur cu mana..haha)
-asta e nebun?!?!Cum sa-mi stearga parbrizu’ pe ploaia asta?!?!
- cand s-a deschis cofetaria asta?!
- suna.Ah!Private number!Ba nu!E Tania.
- Tania se marita!
- nu mai claxona boule ca nu e Zavoranca!
- ecler!!!
- sa-i spun lu’ mamaie sa-mi faca ciulama!ba nu!Las-o linistita!Imi iau de sus de la Mall.
- sa ma uit la ce filme merg in weekend
- or fi reparat drumul spre Giurgiu?
- Doamne sa nu fie bariera pusa la baicului!Doamne sa nu fie bariera pusa la Baicului!!!
- Multumesc Doamneeeeee!!!!
- Mi-a ramas in cap fata aia din troleu.
- Unde naiba parchez???

Incercati si voi!

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!!!

PS- Va multumesc pentru impresii!Celor cu pareri de f bine si excelent pentru compliment si celor cu pareri proaste (dar sustinute de explicatii,cum or fi fost ele,ma rog) pentru interes.

PPS- Scrieti-mi pe mail daca vreti sa comunicati ceva neaparat ( mihai.bendeac@primatv.ro )

PPPS- Azi mi-a trimis Gabi fotografii de la sedinta foto de acum o luna.Nu am reusit sa urc aici.Am pus pe Hi5.Nu stiu sa va dau link.Dati si voi la cautare numele meu daca vreti sa vedeti.Unele sunt faine.

Despre noi,despre insuratoarea mea,despre o gravida si o povestire cu talc…

DA!Stiu ca Iisus nu a fost spanzurat!!!Dar atunci cand ai de scris scenarii,de pregatit chestii pentru radio,de raspuns la mailuri,de postat pe blog…la un moment dat creierul (mai ales unul fragil ca al meu) se defecteaza.Si sinapsele incep sa dea rateuri.

Prezentatorul tv implicat in scandalul “Mihaela Radulescu ti-o suge” m-a invins.Dupa ce l-am facut albie de porci intr-un post anterior,mi-a trimis doua mailuri de un bun-simt care m-a nenorocit.Cand te ia cineva asa,incepe sa-ti cam piara revolta.Nu are rost sa public mailul.Important e ca pare un om de buna-credinta caruia ii doresc o cariera politica.Cat despre televiziune…A fi prezentator nu inseamna a te da cu fond de ten si a astepta ca un pui cu pliscul deschis orice iti vara pe gat producatorul sau/si realizatorul.Eu n-as putea face asta niciodata.Pe mine ma intereseaza fiecare detaliu,fiecare secunda de emisie,fiecare reactie.Si imi permit sa spun ca asa e normal.Asa se intampla la Mondenii.Poate m-am obisnuit eu prost.Si ca sa inchei acest subiect definitiv,oricine e responsabil/a pentru asa ceva,trebuie urgent euthanasiat/a! (televizionistic,fireste)

OK!!!Si-acum sa trecem la subiectul cu adevarat serios al acestui post.Vorbeam noi mai demult ca am putea deveni o comunitate.Un mic stat in stat.Ca e de datoria noastra sa incercam sa schimbam ceva.SA FACEM DRACULUI CEVA!!!Si ieri mi-a picat fisa cand ma gandeam la voi.Uitati la ce m-am gandit.M-am interesat eu undeva cum e cu publicitatea pe net.Si am aflat ca,in principiu,se plateste cam 1,2 euro pe 100 de vizualizari.S-o luam matematic…(daca ar afla profesorii mei din liceu ca eu,bata batelor, am folosit expresia asta,m-ar bate in dinti!). Deci.Blogul meu are pana acum 200 de mii de vizualizari.Asta inseamna ca,daca as fi vandut publicitate,as fi scos 24 de mii de euro!!! Media noastra ( spun “nostru” pentru ca eu vreau sa fie al nostru,nu al meu) pe zi e undeva pe la 4000-4500 dar creste.Ieri am facut 7200,de exemplu.dar sa luam o medie de 4000 sa zicem.Asta ar insemna cam 1500 de euro lunar.Eu,momentan si multumesc lui Dumnezeu,castig indeajuns de bine incat sa pot renunta la suma asta.HAI SA FACEM ASA: lansam o campanie impreuna cu Prima Tv,vindem (eventual prin licitatie) spatiul publicitar de pe blog, postez pe blog contractul ca sa nu existe discutii si…la sfarsitul fiecarei luni,in functie de cati bani strangem,alegem impreuna cateva cazuri sociale si donam banii!!!

Asadar,daca tot am devenit eu “vedete curului” (vorba unui prieten bun),hai sa ne folosim de chestia asta.Ne vom culca mai linistiti seara stiind ca am facut niste oameni fericiti,ca am facut niste copii sa zambeasca sau niste batrani sa-si cumpere medicamente,nu credeti?Si e misto ca putem creste suma.Daca media de vizualizari creste,avem si mai multi bani!Hai sa ne unim si sa facem treaba asta ba!!!

Astept reactii!

Pana una alta…m-am gandit la un top absolut cretin.Mama se dadea de ceasul mortii ca nu o sa ma insor vreoodata.E posibil sa aiba dreptate.Si zilele trecute,in trafic bineinteles,am incercat sa gasesc motivele pentru care nu as putea sa ma insor.Probabil ca la citirea acestui top,cei casatoriti vor plange dupa celibat,iar celibatarii vor zambi un pic superior.Nu spun ca familia n-ar fi baza societatii.Dar la chimie parca se punea acid pe baza,nu? (azi gasesc numai exemple de mate-fizica)

1.Penntru ca urasc masinile de familie!!!Cum sa dau eu masina mea de fitzos ordinar pe o Octavia sau un Renault Megane??? :)

2.Pentru ca seara cand ma intorc de la filmare as bate si oglinda de oboseala!Cum e ca dupa o zi de 14 ore de filmare sa ajungi acasa si sa te cuprinda o galagie de masinute teleghidate,nevasta care-ti spune ca nu-l mai suporta pe-asta mic ca face numai tampenii!Ii da o palma,copilul plange…

3. Pentru ca eu am un simt prea dezvoltat al vinovatiei.Daca m-as uita nu stiu cum la una (adica stiu cum!ca la tipa din troleu) fiind insurat…a doua zi as fi la tribunal!

4. Pentru ca nuntile mi se par un pic penibile…Iertare…

5. Pentru ca n-as intra in biserica!Dar as accepta sa ma cunun la un schit departe de civilizatie.

6. Pentru ca as vrea acord prenuptial s toata familia ei ar sari “AAAAA!!! N-O IUBESTEEE!!!” Idioti…

7. Pentru ca inca imi mai zambesc pustoaicele de liceu cand merg pe strada ceea ce inseamna ca nu m-am maturizat indeajuns.

8.Pentru ca imi place sa mananc direct in oala sau in farfurii de plastic. (ca sa nu se adune vase la spalat)

9. Pentru ca nu vreau masina de spalat in casa!!!

10. Pentru ca sunt un bou!

Va ziceam ieri de niste dezvaluiri.Hai sa nu dau totul dintr-o data!Si sa las si o urma de mister ca sa va fu..i creierii ca la integrame.Hai ca p-asta o stiu din sursa aproape sigura:Ce vedeta feminina credeti voi ca a ramas insarcinata din nou desi abia a nascut?

Ah!Si o faza tare povestita de Tzeava.Pe vremea cand era unul dintre cei mai tari,daca nu cel mai tare operator din TVR,a plecat impreuna cu cativa colegi la mare ca sa filmeze Festivalul de la Mamaia.Ei,si cum au ajuns ei..hap!la plaja!Nu trec 10 minute si apare o superbitate.De-aici las povestirea lui: “bai Mihaitza,era incredibil de frumoasa!Ceva ce vezi rar intr-o viata de om!Perfecta!Totul semana cu “Malena”,filmul ala cu Monica Bellucci.S-a asezat,a dat drumul la radio…SUPERBA!!!O aparitie senzationala pentru anii aia…Cu un costum de baie adus din occident…Bai nene,ce n-am facut…Am inceput sa ne cocosim…Eram dragutzei si noi…barbati bine..Am inotat vitejeste,am inceput sa vorbim tare,sa ne laudam: -Bai nene,io i-am zis lu’ Corina Chiriac…Bai Corina,stai in cadru cum te pun eu!Ca eu sunt seful pe filmarea asta!…Tipa…NIMIC!Rece!Sloi!Toata nebunia a durat vreo 3-4 ore.Eram sleiti toti.Nu mai stiam ce sa facem.La un moment dat,unul din grup…cel mai urat,mai stirb,cu un defect la mana…in fine…se ridica,se duce la ea si-i zice : “Aoleo,ce mu..e ti-as da!” “Ce-ai spus?!” “Dai si tu o ciorba?” “Hai ca dau” Si-au plecat impreuna!”

Frateeeee!Si mie mi-e jena sa abordez o tipa care-mi place!!!Dar replica asta tre’ s-o incerc!

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!!!

PS - www.mondenii.ro
PPS - La Baicului e un cacat de spalatorie auto si cand dau cu apa se imprastie pe toata strada.Si io umblam ca smecheru’ decapotat!Rusine!Stropiti fitzosii! :)
PPPS - Am primit muuuulte mailuri si n-am avut timp sa raspund.Am s-o fac weekendul asta! (la mailuri ma refer… :) )
PPPPS - Ne auzim la radio duminica. (Magic - ora 16)
PPPPPS - Nimic.Da’ mi se pare tare sa tastez “P” de 5 ori
PPPPPPS - Sase! :)

Despre filme,despre cum gandesc barbatii si despre cum m-am epilat/iritat

Daca aveati vreun gand sa vedeti filmul “Asasinul din Bangkok” cu Nicolas Cage,mai bine luati o lama si crestati-va pe piele pana cand pierdeti sange si va ia cu vertij.Va fi mult mai fun decat cacatul asta!Am vazut ca Nicholas al nostru e si producator executiv…Nu am inteles nimic!Asiaticii aia seaman toti si habar n-am cine era cine…Cage este un asasin platit care habar n-am de ce ajunge in Bangkok.Acolo abordeaza un hot de buzunare si-l pune sa ia niste genti diplomat de la o stripteuza dar sa nu intarzie ca o beleste.Se zgarie si se duce la o farmacie unde se indragosteste de o farmacista surdo-muta,feciorelnica si pura dar cu unghii lungi de curva. La sfarsit se sinucide.Nu stiu de ce ca am si dormit.

Nu credeam sa vad asa curand un film mai prost decat “Mamma mia”!

Mai…Se intampla uneori ca Dumnezeu ma fereste pe mine de lucruri penibile.Intotdeauna am avut cariera aparata de forta divina.Cum era sa se fi concretizat distribuirea mea in filmul “Dincolo de America”?Asta are premiera saptamana viitoare.N-am sa uit ca m-am intalnit cu regizorul la casa de productie.Casa de productie inseamna o casa la curte cu o bucatarie de vara unde o cucoana facea ciorba.Uite-asa se face film in Romania.Se iau de la stat cateva sute de mii de euro si se face film cu o casa de productie ce aduce mai degraba cu o asociatie familiala care face pufuleti si Cico.Ce mi se pare foarte tare este sinopsisul filmului,comunicat presei de catre regizor (probabil).Vreti sa stiti despre ce e vorba?Iata: (tineti-va bine sa nu cadeti din scaun de ras) : “DINCOLO DE AMERICA este un thriller psihologic, cu insertii erotice care includ atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic - ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, coercitive, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.”

Nu e GENIAL?!?!?!?

Booooon!!!Hai sa trecem la ceva mai serios.Oare femeile cunosc barbatii cu adevarat?Oare stiti voi care sunt temerile noastre,gandurile,sentimentele?Stiti ce vrem noi cu adevarat de la voi?Stiti ce ne face cu adevarat fericiti?Stiti de ce se departeaza iubitul de voi?Uite cateva lucruri pe care majoritatea barbatilor le gandesc dar care foarte rar sunt exprimate.Tin sa precizez ca am ajuns la ideile astea in urma multor discutii purtate cu diferiti prieteni.

1.Barbatul are nevoie din cand in cand de o zi in care sa piarda vremea cu prietenii fara sa te sune sau sa-ti raspunda tie la telefon. NU INSEAMNA CA NU TE IUBESTE.

2.Barbatilor nu le plac femeile microbiste!Oricat ar incerca o femeie sa para microbista ca sa-i fie pe plac iubitului,acesta va simti ca e ceva fals in pasiunea asta.El vrea sa vada meciul singur sau impreuna cu prietenii si ar aprecia daca tu ai disparea din peisaj cateva ore. NU INSEAMNA CA NU TE IUBESTE.

3.Barbatului ii place sa-i trimiti sms-uri pornografice si adora sa se gandeasca la tine uneori ca la o curva. NU INSEAMNA CA NU TE IUBESTE.

4.Barbatul adora sexul.El este un animal strict erotic.Cine nu-l satisface,n-are ce cauta in viata lui.Nu-l satisfaceti,la revedere.Maine e in alt pat. NU INSEAMNA CA NU TE IUBESTE.

5.Barbatii,contrar a tot ceea ce se crede,adora cadourile si surprizele mai mult decat voi!

6.Barbatii vad romantismul cu alti ochi.Barbatii,fie ca se numesc Patapievici sau Mirel Radoi,au un suflet manelist.Ei devin romantici in doua situatii: a)Cand au baut un pic si devin sentimentali. si b)Cand au revelatii existentiale si realizeaza ca sunt,totusi,fericiti.

7.Atunci cand iubitul va neglijeaza,exista doua variante.Atat.Varianta optimista si varianta pesimista.Varianta pesimista: s-a indragostit de alta. Varianta optimista: s-a indragostit de alta.

8.Barbatul detesta femeile sfatoase!

9.Barbatilor nu le plac femeile plangacioase.DELOC!!!DELOC!!!DELOC!!!

10.Daca vrei sa aduci un barbat inapoi,ai o singura sansa!!! Neglijeaza-l!!!TOTAL!!!Mergi pe principiul : “Da…Si mie mi se pare ca ceva nu mai merge.Hai sa terminam.” It’s the only chance!

11.La 6 luni-1 an de la despartire,pe barbati ii apuca nostalgia.Nu va faceti sperante.Nu dureaza mult.

Las ideea asta deschisa.O sa mai revenim asupra ei.Acum astept acelasi lucru din partea femeilor care citesc blogul asta. :)

M-am epilat!!!Miercuri filmez o secventa cu Naomi care merge la bazin si,pentru ca voi purta costum de baie tanga,am fost nevoit sa ma epilez.Eu ma feresc de asta ca dracu’ de tamaie.De cand ma stiu ma trimuiesc (pentru ca nu suport parul in exces,mi se pare inestetic si deloc igienic) dar epilatul…NU!Acum am luat-o metodic.M-am dus in magazin si mi-am luat tot ce-am gasit. Ceara fierbinte,ceara rece,crema,spuma…Ceara fierbinte…Esec total!Cand am incercat sa intind pe piele am urlat ca un lup la luna!NO CHANCE BABY!!!Ceara rece cu aroma de fructe: imi venea s-o ling asa de bine mirosea.Efectul:doua icnete si 3 fire smulse.Crema am preferat sa nu folosesc totusi…Am avut niste experiente ciudate…Astfel dar,am ajuns la spuma.Un fel de spray cu care mi-am “vopsit” picioarele.Am stat asa vreo 10 minute,m-am curatat…PERFECT!!!Zic “Bravo mie!”

Starea mea actuala: Am o iritatie cumplita si merg pe strada de parca plantez cartofi in cuiburi!!!

Azi,in timpul emisiunii de la radio,regizorul nostru George mi-a trimis un sms de la Paris. “Epileaza-te azi ca sa-ti treaca iritatia pana miercuri.” Multumesc de sfat…

Sa mai zica vreunul ca e usoara meseria de actor…

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!

PS- Azi am intalnire si voi discuta si despre campania noastra umanitara.

Despre sansa ratata de PSD,despre Oana si despre Alina Plugaru

Probabil ca toti cunoasteti scandalul sexual in care este implicata Ana Birchal (membra de marca a PSD). Cica tanara doamna ar fi fost inregistrata in timp ce bucura un domn cu un sex oral ca la carte. Acest caz seamana foarte tare cu cel al profesoarei excluse din invatammant.Va amintiti poate ca atunci am facut cel mai virulent post de pe acest blog: http://mihaibendeac.wordpress.com/2008/06/30/tara-de-impotenti-si-frigide/

Din cate am inteles,conducerea PSD se gandeste foarte serios sa-i dea un sut in fund si s-o deporteze in afara partidului.Vedeti voi fratilor…Astia care ne conduc,nu sunt numai hoti…Dar sunt si imbecili.Si dupa ce ca sunt imbecili,nici macar nu-si iau langa ei cativa oameni inteligenti.PSD a trecut pe langa sansa de a nu fi doar partidul pe care-l voteaza babele de la tara si imbecilii care nu inteleg ca nemernicul ala care a adus minerii sa bata femei insarcinate nu mai candideaza de vreo 8 ani!!!Ce sansa au avut!Imaginati-va ce efect ar fi avut un astfel de comunicat din partea lui Geoana :’In legatura cu scandalul in care este implicata COLEGA noastra Ana Birchal mentionam urmatoarele…Atata timp cat domnul Paunescu a fost filmat dormind si horcaind ca un porc in Parlament fara sa fie demis,atata timp cat zeci si sute de nesimtiti primesc bani de chirie de la stat desi au milioane de euro in cont si case chiar in Bucuresti fara sa fie demisi,atata timp cat domnul Vanghelie nu e in stare sa lege doua cuvinte in limba romana fara sa fie exclus din partid,atata timp cat presedintele numeste o ziarista “tiganca imputita” fara sa fie demis…DE CE AM LUA NOI O DECIZIE RADICALA IN CAZUL ANEI BIRCHAL.ANA BIRCHAL A FACUT CE NE FAC SI NOUA NEVESTELE ACASA.A FACUT UN LUCRU FIRESC.”

Pe de alta parte,poporul asta o suge de 20 de ani.Asa ca Ana Birchal e mai degraba populista decat perversa.

Vreti sa stiti ce fac porcii astia care o acuza si care incearca sa tina lectii de morala?Va spicuiesc din blogul unei prostituate. “Am dat peste unul care isi dorea sa fie copil de tita. Adusese un pampers imens (de unde l-o fi gasit) si se cerea infasat. Mai mult, pretindea sa-i cint cintecele de leagan si sa-i administrez bataita pentru faptul de a fi neascultator. Jocul a fost interesant pina la un punct. Era distractiv. Ditamai matahala de 130 kg gingurea in pat, cu o bonetica imensa verde-praz pe cap. Daca ar fi vazut angajatii de la multinationala unde lucreaza cit de nostim era, nu le-ar mai fi fost frica de el. Se pare ca omul e foarte dur ca sef. Inainte de sedinta mi-a spus cit de greu e sa fii sef peste romani. “Sint lenesi, hoti si nu poti avea incredere in ei. Doar cu biciul ii strunesti”. Ce a omis el sa-mi spuna inainte a fost ca aceasta specie de perversi fac pipi pe ei cind ti-e lumea mai draga. Omul se hidratase inainte cu citeva pahare bune de vin si oracaia ca s-a udat si ca scutecul trebuie schimbat. Lucrul nu fusese stipulat inainte, drept pentru care sedinta s-a incheiat inainte sa inceapa propriu-zis.”

Moralistii pu..ii! (pushtii!!!)

In copilarie pana spre 11 ani am iubit in taina o fata care locuia aproape de blocul unde locuiam.Oana…Ce frumusete de fata!!!Strada Liviu Rebreanu,blocul 50…Din cate-mi aduc aminte,parintii ei aveau un Oltcit.Bai nene,imi ardea pieptul numai cand vedeam masina aia in fata blocului.Azi mi-am dat seama ca am ramas cu o parere de rau.Nu i-am spus niciodata ca eram indragostit de ea.Va dati seama ca,poate,intre timp s-a maritat,s-a ingrasat,s-a uratit… :) Dar orice-ar fi mi-ar placea sa stie ca am iubit-o…

Si-acum hai sa invatam o noua lectie despre presa.Ma suna cineva de la VIP intr-o dimineata.Dormeam dus.Nici nu stiu de ce am raspuns…

-Tu ai o relatie?
-Momentan nu am ceva stabil…
-Dar daca ai avea,cu cine ai vrea sa ai?
-Cu…Alina Plugaru! Haha!Glumesc!

Dupa doua zile citesc : http://www.newspress.ro/Media-Monden/Mihai-Bendeac-Mondenii-s-ar-combina-cu-Alina-Plugaru.-Cu-mai-mult-curaj-si-siguranta-de-sine.html

Pana la urma…Ma gandeam eu asa…Dar de ce nu Alina Plugaru pana la urma?!Dati-mi voi 5 motive pentru care nu ar fi ok cu Alina Plugaru!

SEX

Sexul vinde.Asta e o axioma.

De multe ori am scris pe blogul asta despre sex.Poate am facut-o si pentru ca,subconstient,stiam ca sexul vinde.Habar n-am.

In ultimul timp,sexul tine prima pagina a ziarelor.Fie ca e partida de sex oral a Anei Birchal,fie ca e vorba de show-ul lesbi facut de gagica lu’ ala care e un Poponetz dar nu e Poponetz ci Patrascu,fie ca e vorba de alte cazuri din-astea concluzia e una singura: NU AVEM DEOCAMDATA UN SCANDAL SEXUAL BAZAT PE UN FUTAI MISTO!

In filmuletul cu Ana Birchal,aluia nu i se scoala.La un moment dat zice si “M-am gatat”.Cum gatu’ matii sa te “gatzi” ma daca nici n-ai inceput?Auzi…”M-am gatat…” Ce expresie de meltean cu ceafa groasa…Si daca te-ai gatat ce ba?! Fratioare,pe roman il doare-n cur de femeie atunci cand face sex.Ideea e sa-si dea el drumul gafaind ca un porc si gata.

Filmuletul cu show-ul lesbi in care e implicata Miss Playboy 1945 asta mi-a produs o satisfactie intelectuala deosebita!Deja va ganditi la prostii stoarfelor! :) Acest filmulet imi confirma o mai veche teorie de-a mea (demonstrata de-a lungul timpului de altfel) : Majoritatea manechinelor si Miss-urilor sunt VARZA in pat!Varza!De cate ori vad cate un fotbalist roman cu pasarica langa el imi vine sa rad cu lacrimi.El urat si meltean,ea manechina…Sa va descriu sexul intre astia…Se dezbraca…Singuri…El o linge pe sani si-i baga mana intre picioare.Ea ii face un sex oral tandru si din varful buzelor (adica prost).El o intoarce si o pompeaza cu o mutra serioasa pana simte ca vine…Se repede cu organu’ spre fata ei ca sa ejaculeze ca in filme.Ea tine gura inchisa si primeste sperma cu o figura dezgustata.The end.

Asa si cu gagica lu’ patrascu.Face impresie cu ea in Bamboo dar acasa…Hihihi…hahaha… Banal…Ridicol…

In Romania se face sex cam prost.

Nu va ascund ca sunt un mare fan al industriei pornografice.Am vazut mii de filme,cunosc actori,actrite,regizori,case de productie…Am vazut toate genurile de filme porno,de la cele mai soft la cele mai scarboase.Am sa fac un post la un moment dat despre pornografie intrucat este un domeniu fascinant.Absolut fascinant.

Ma uitam la niste titluri din presa : “Amanta lui Tolea a trait cu Fizz si Liviu Guta” , “Ce fite a facut Banica Jr. la spital cu fetita” , “Bendeac circula deja cu masina Zavorancei” , “Mircea Badea se însoară cu Carmen Brumă?”…

Si ma mai uitam la niste titluri din presa : “Tragedie la Iasi: Inca un copil s-a sinucis de dorul parintilor” , “Doi dascali cresc copii bolnavi de SIDA, adunati de prin spitale” , ” Un copil bolnav de leucemie în luptă cu soarta…” , “Calvarul unei familii / Fara locuinta si cu un copil bolnav de cancer”…

Aveti grija de voi.Aveti grija de noi.Va iubesc.Ne auzim duminica la radio…

PS- Loredana Preda,o buna prietena de-a mea si-a deschis un salon!Care e SENZATIONAL si hair-stylistii sunt foarte tari frate! http://www.secretsbeauty.wordpress.com  Nu m-am apucat sa fac reclama dar e prietena mea si o iubesc si munceste enorm.Plus ca azi e ziua ei!Incercati salonul si poate ne vedem pe-acolo.

Despre obsesii romanesti si…despre retrocedari :)

Romanii sunt obsedati.De diferite lucruri…Asta n-ar fi o problema daca aceste obsesii ar fi constructive.Uite,japonezii sunt obsedati de electronica si au ajuns unde au ajuns.Francezii sunt nespalati dar au nasuri fine si sunt obsedati de parfumuri.Si uite unde au ajuns.Si exemplele ar putea continua.Din nefericire,la noi obsesiile nu sunt de natura colectiva.Adica,desi romanii impartasesc cam aceleasi obsesii,ele sunt profund egoiste si privesc fericirea personala chiar in detrimentul tuturor celorlalti.

TOP 10 OBSESII ROMANESTI

1.Obsesia cu “casa pe pamant”.Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant.Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!!Nu conteaza nimic!Casa pe pamant sa fie!

2.Obsesia televizorului.Romanul e devorator de televiziune.S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa.Adica ne uitam cel mai mult la televizor.Si,asta e geniala,avem cele mai multe televiziuni!!!Mi se pare fascinant ca romanul este “europeanul” cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt,cu cateva excptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!

3.Obsesia Coelho.Daca n-ai citit Coelho…n-ai viitor frate! “Pai am citit Dostoievski,Tolstoi, Salinger,Marin Preda,Nichita Stanescu…” “Te pisi pe ei!Citeste Coelho!”

4.Obsesia tzatzelor.Aproape toti producatorii tv au urmatoarea obsesie :”Tzatzele aduc rating!” Si stiti ce e misto!Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals.Oamenii au la dispozitie internetul pentru laba.Dai un click si gata!Cine dracu’ mai asteapta emisiunea cu “Mama Natura” ca sa-i “de in cap lu’ mutu”. (scuze Adriane dar asa e expresia! Daca vrei schimbam: “sa’i dea in cap lu’ Chivu”)

5.Obsesia messenger.Asta e,totusi, un fenomen global.Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible…

6.Obsesia haiduceasca.Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta.Fura mireasa,cere rascumparari…Si dup-aia,haiducia maxima. “Pusca si cureaua lataaaaaa…”. Apoi recunoaste ca e impotent: “Ce barbat AM FOST odataaaaa…”

7.Obsesia auto.IN Romania exista cea mai dinamica piata auto.Punct.Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nic parizienii,nici londonezii…Punct.

8.Obsesia carnii din congelator.Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata,romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul.Sa fie acolo…Cine stie…

9.Obsesia celulara.Pentru roman,telefonul mobil reprezinta un statement.Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult.Asta e un mare mister.Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane?Si sa dea beep cu el!!!!!!!

10.Obsesia “daca ala nu face,de ce sa fac io?”.Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie:”Ce?Sunt mai prost?!” DA!

Poate vi se pare ciudat sa scriu despre retrocedari.Stiu.Dar azi mi-am amintit de ala care a cerut,in calitate de urmas al lui Stefan cel Mare, sa i se retrocedeze Moldova… :) Si ma gandeam ca imbecilitatea asta a retrocedarilor ar putea ajunge in zone geniale! Poporul sa ceara retrocedarea casei poporului.Babei care locuieste pe palier cu mine (pe usa scrie Fam.Novac) sa i se retrocedeze bulevardul Baba Novac.Mie sa mi se retrocedeze toate salvarile pe care mi le-am rezervat in copilarie. (”Stop Salvarea mea!”).

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!

PS- In postul urmator: “despre pornografie”

PPS- Am sa revin cu detalii despre cum putem sa-i ajutam pe copiii din postul anterior.

PPPS- http://www.secretsbeauty.wordpress.com  (scuze de reclama dar e prietena mea)