1/12/2009

Dicteu automat!

Nu degeaba m-a apucat dorul de liceu in postul anterior!Mi-a venit de la tema emisiunii de duminica la Magic Fm.Ani de liceu…Mi-a trimis cineva la un moment dat un link spre site-ul liceului Cuza (MF3) unde am absolvit si eram trecut acolo in lista de personalitati chiar langa Huidu. :)

Aseara Mondenii a facut un rating excelent.APROAPE DUBLU FATA DE SEZONUL TRECUT!!! Am primit mai multe mesaje si telefoane decat mi-as fi putut imagina.Mai e mult de lucru dar debutul ma incanta.Comentariile celor de pe net au fost de doua feluri.De ff bine si de ff rau!Asta ma bucura enorm!!!ENORM!!!Exista un public ce urmarea Mondenii EXCLUSIV pentru cuplul Becali-Banel!Ma bucur ca l-am pierdut pe drum…Cat despre publicul mofturos…e bine ca e mofturos!Asta te face mai bun!

Nu vreau sa fiu pe placul tuturor!Numai un dobitoc isi poate inchipui ca poate reusi!Nici Iisus n-a fost pe placul tuturor!Dovada ca l-au si spanzurat!Nici Dumnezeu nu e pe placul tuturor!Sunt cateva miliarde de musulmani care nu dau doi bani pe El!Asa ca ce pretentii as putea eu sa emit?

Am rugat pe cineva ca incepand de azi sa controleze comentariile.Asta nu inseamna,veti vedea,ca vor aparea doar cele pozitive!Doamne fereste!Dar cei care nasc discutii tampite si se jignesc,cei care arunca niste vorbe aiurea fara sa sustine ideea,cei care spun “Bendeac esti un poponar!Urasc poponarii!va vreau morti!” sau “Bendeac,ai grija cand ajungi seara acasa!” etc. Ah!Si inca ceva!Nu mai intra niciun comentariu daca persoana respectiva nu se autentifica intr-un fel.Cine scrie sub anonimat e un labagiu care nu merita nici macar scuipatul meu daramite atentia.Am un prieten IT-ist care s-a oferit sa verifice adresele de mail din ultimele posturi.Mai mult de jumatate nu exista iar unele erau trimise cu nume si mailuri fictive de la acelasi computer!!!

Multi m-au intrebat de chat!Mi-e teama sa mai intru de cand cu messengerul!Dar hai sa hotaram o intalnire acolo si apoi sa ne si vedem.Eventual in weekendul asta. :)

Lasand la o parte cacaturile astea administrative…azi am stat iar in trafic si m-am gandit la vrute si nevrute!M-am gandit la lucruri care n-aveau nicio legatura intre ele…In dreapta mea pe scaun (frate in masina asta n-am loc sa-mi pun si ochelarii de soare :) ) aveam niste scenarii si doua pixuri.Si-atunci m-am gandit sa fac un dicteu automat.Poate ca unii dintre voi nu stiu ce e ala dicteu automat!Va spune tampitu’ de Bendeac: e o prostie de-o faceam noi in facultate si cica ajuta actorul in drumul spre devenire :) si are si efect terapeutic! Ideea e sa ai in fata o foaie si-un pix si,timp de un sfert de ora,sa asterni pe hartie orice gand iti trece prin cap.Chiar daca nu e neaparat ceva coerent.Un cuvant,o replica,o amintire,”aoleu sa iau lapte”…orice!!!

Uitati ce-a aparut la mine pe hartie. (tin sa mentionez shtoarfelor ca n-am trecut gandurile pornografice si faptul ca apar multe mondenitati vine din simplul fapt ca ma chinuie gandul ca tre sa scriu episodul 8).

- Gaze noxe…
- Ce dj de cacat la radiou’ asta
- Trident…Ce-or mai face alea de la Trident?
- divorteaza Raduleasca.Tre’ sa filmam vineri un scheci pe tema asta
- bai ce-a jucat Cluju’!!!
- offff ce frumoasa e fata aia din troleibuz!!!Sunt penibil daca-i fac cu mana! (Mai bine-mi fac singur cu mana..haha)
-asta e nebun?!?!Cum sa-mi stearga parbrizu’ pe ploaia asta?!?!
- cand s-a deschis cofetaria asta?!
- suna.Ah!Private number!Ba nu!E Tania.
- Tania se marita!
- nu mai claxona boule ca nu e Zavoranca!
- ecler!!!
- sa-i spun lu’ mamaie sa-mi faca ciulama!ba nu!Las-o linistita!Imi iau de sus de la Mall.
- sa ma uit la ce filme merg in weekend
- or fi reparat drumul spre Giurgiu?
- Doamne sa nu fie bariera pusa la baicului!Doamne sa nu fie bariera pusa la Baicului!!!
- Multumesc Doamneeeeee!!!!
- Mi-a ramas in cap fata aia din troleu.
- Unde naiba parchez???

Incercati si voi!

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!!!

PS- Va multumesc pentru impresii!Celor cu pareri de f bine si excelent pentru compliment si celor cu pareri proaste (dar sustinute de explicatii,cum or fi fost ele,ma rog) pentru interes.

PPS- Scrieti-mi pe mail daca vreti sa comunicati ceva neaparat ( mihai.bendeac@primatv.ro )

PPPS- Azi mi-a trimis Gabi fotografii de la sedinta foto de acum o luna.Nu am reusit sa urc aici.Am pus pe Hi5.Nu stiu sa va dau link.Dati si voi la cautare numele meu daca vreti sa vedeti.Unele sunt faine.