1/12/2009

Despre oribilul scandal “Raduleasca ti-o suge” si…AVEM SITE!!!!!!

DUPA LUPTE SECULARE CARE AU DURAT DOI ANI,AVEM SITE!!! WWW.MONDENII.RO!!! WWW.MONDENII.RO!!! WWW.MONDENII.RO!!! Exista si acolo blogul asta si comentariile voastre!Existe multe chestii faine!!!Dar cea mai faina chestie urmeaza saptamana asta.O sa puteti downloada ringtonuri speciale pt telefon cu vocile personajelor! Sunt foarte misto!Pe noi ne distreaza rau!

AS vrea sa ma refer la scandalul asta penibil in care a fost implicata Mihaela Radulescu pentru ca este un exemplu clar de ceea ce inseamna in televiziune a culege ce-ai semanat.Atunci cand pui doi incapabili cu un IQ sub limita penibilului sa gazduiasca un show de televiziune nu te poti astepta la nimic bun.Emisiunea “Scoala vietii” de la Antena 2 ne-a aratat mereu fata hidoasa a mediei romanesti.Nu prin subiectele tratate (erau mereu banale spre cretine).Nu prin invitati (de cele mai multe ori plictisitori ca un film rusesc in care trece unu’ prin zapada o juma de ora).Absolut hidosi erau cei doi prezentatori.Nu pot inceta sa ma intreb cum au fost ei alesi.Pe ce criterii?Ca sa parafrazez o replica din B.D-uri,ce-i recomanda?Farmec 0,inteligenta 0,prezenta 0,look 0,0,0,0,0!!!Cum???Cum au reusit astia doi sa patrunda in televiziune?!?!Asta e o intrebare ce nu-si va gasi raspuns…Ei…Dupa vreo 2 ani de emisiuni penibile si adormitoare,in care n-au deranjat decat prin imbecilitate si platitudine,cuplul de aur se decide sa faca un pic de valva.Si cum?S-au gandit ei in mintea lor plata precum apa plata sa puna pe ecran macheta campaniei anti-fumat in care s-a implicat Mihaela si sa adauge urmatoarea fraza:”Numele meu este Mihaela Radulescu.Promit sa ti-o sug daca te lasi de fumat”.BAI!Va dati seama cat cretinism…Cata oligofrenie…Cata badaranie poate sta in creierul mucegait al unui “prezentator” ca sa faca asa ceva?OAMENII ASTIA APAR LA TELEVIZOR ZILNIC SI FAC EMISIUNI!!!CUM?!?!?DE CE?!?!?! Habar n-aveam de scandalul asta si nu intelegeam de ce Mihai Gadea nu se putea bucura de mancare sau de palavrageala atunci cand ne-am intalnit.Omul era sunat din toate partile si mi se pare ingrozitor ca un om atat de inteligent si pentru care am un mare respect sa fie nevoit sa dea explicatii intr-o asemenea situatie!Ce se mai poate spune?!E oribil!!Tocmai cand,iata,incep sa se miste lucrurile,apar emisiuni la care chiar merita sa te uiti,televiziunea din Romania ne arata cat de hidoasa este de fapt!S-a intamplat sa fie Antena 2 dar putea fi oricare dintre televiziuni pentru ca astfel de “oameni de televiziune” exista pretutindeni.Si sunt majoritari!!!Pe asta de la “Scoala vietii” l-am zarit zilele trecute pe langa studioul nostru din Pipera si mi s-a facut greata instantaneu.Imi venea sa-I vomit pe ochi!Nu stiu ce dracu’ facea acolo dar sper sa nu fie vorba de… Pentru ca daca e vorba sa… nu e deloc bine!Daca astia doi vor mai aparea vreodata la televizor,inseamna ca ne scufundam definiv.Nu numai in domeniul televiziunii!Ne scufundam de tot!CU TOTUL!

Mihaela Radulescu, Virgil Iantu, Mircea Badea, Cristina Topescu, Mihai Gadea si lista poate continua…Toti acesti oameni (am sa ma includ si pe mine in lista asta) nu au voie sa permita ca astfel de lucruri sa se mai intample.

Cat de meschina e lumea asta…Stefan Iordache nu mai e si toate televizunile si-au adus aminte brusc ca exista actori…

In fine…

Nu ma pot abtine sa bag un top mic.Am facut o manie pentru topuri.Am inceput sa gandesc in topuri…M-a intrebat un chelner ce vreau de baut si i-am raspuns: “1.Apa minerala 2.Limonada 3.Martini alb”

TOP 5 LUCRURI DE CARE NE E DOOOOOR!!!!!
1.Guma Turbo!!!!! (se gaseste din nou!!!)
2.CIP-ul la cutie!!!!
3.Tigarile furate de la tata! (nicio tigara nu e mai buna ca aia,orice marca ar avea)
4.Leapsa,”fatzea”,flori –fete si baieti,1-2-3 la perete stai…
5.Biletelele din ora…

Cat as vrea sa mai fiu elev o zi…Imi vine sa intru intr-un liceu si sa ma pun si io un pic in banca la o ora faina.

PS- Gata!Mai sunt 24 de ore pana la noul sezon Mondenii! EMOTII!!! O sa mai avem reglaje de facut pe parcurs dar sper ca majoritatea momentelor sa fie bine primite.

PPS- Va pup,va iubesc si va respect!