1/25/2009

GATA! Povestesc experienta gay! :)

Stati…Ca nu intru direct in subiect! E sensibil!

Am nevoie de o introducere…Fuck! Sa gasesc ceva repede…Hmmm…Gata!!!

Inainte de toate dati-mi voie s-o felit pe mama care a luat 10 la un examen. Toata familia crede ca a copiat. Declaratia ei oficiala: “Sa mor daca am copiat un cuvintel!” Cica i-a picat ce stia. Sutura chirurgicala si depistarea…lalala…in oase.

Stateam cu Angel la o cafea intr-o pauza de filmare si barfeam personajele noastre. Si trecand dintr-una in alta ne-am gasit in fata unei intrebari: “De ce trei sferturi dintre fotbalisti si antrenori pun un nu interogativ la sfarsitul fiecarei fraze?!” Bine… Astia spun mereu doar banalitati stupide. Dar de ce simt ei nevoia acestui “nu”.

“Depinde numai de noi sa avem rezultate bune,nu?”      “E bine ca e concurenta la echipa ca concurenta face bine,nu?”    “Va fi un meci greu,nu?”

Sa se datoreze faptului ca simt nevoia sa ceara incuvintare chiar si pentru exprimari gen “Ana are mere?”

Apropo de Angel, de cate ori simt nevoia sa rad cu pofta il rog sa-mi zica Scrisoarea a III a cu diferite voci. E genial. Si mai e ceva ce ma distreaza la filmari de fiecare data. Chiar ati vrea sa va aflati prin preajma cand, de plictiseala, improvizam filme pornografice cu personaje mondene si politice. Sa vedeti scena hardcore cu Basescu, Vadim, Hagi, Mihaela Tatu, Israela… E foarte tare cum suna textele obscene! :) Poate facem odata o editie speciala after-hours! :)

Pe posturile de stiri a fost o adevarata dementa cu vanatoarea lui Tiriac. Adica iar s-au adunat unii bogati care ii pun pe multi saraci sa alerge vanatu’ prin padure si sa-l aduca in dreptul foisorului ca sa traga si sa omoare ca, nah, e distractiv… Bai, ideea cu vanatoarea nu era aventura?! Adica sa te duci prin padure, sa faci kilometri intregi pe jos, sa infrunti animalul etc etc. Ma rog… Astia daca se duc la pescuit, au scafandrii care le pun peste-n ac… In fine…

Nu stiu cum mama naibii se-ntampla ca avionul care aducea bogatanii  aluneca oleaca pe pista si se lovi de-un gard vere! Ei…nenorocire la stiri. Reportaje, interviuri, drama, anchete… Dup-aia toata ziua, iata, transmisiuni directe…Ca cica au plecat la vanatoare, ca au mancat de pranz, ca s-au intors la vanatoare… Ma rog… Nu stiu de ce spun “vanatoare”…Ca vanatoarea e altceva fata de ce fac astia si cu Ceausescu. Asta e vrajeala ieftina. Ne punem intr-un foisor la siguranta si tragem. Moaaaaamaaaaa…Cata barbatie frate sa moara Bibi… (mereu m-am intrebat cine e Bibi asta si ce-are toata lumea cu el…)

Acum hai sa povestesc ce-am promis…

Am plecat in anul II de facultate cu mai colegi la munte. Inchiriasem o cabana si dormeam la inghesuiala. Acuma… Din respect pentru adevarul istoric trebuie sa mentionez ca s-au consumat in 5 zile aproximativ 100 de kile de vin si 20 de navete cu bere. Cat despre vodca…Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului.

Eu am fost repartizat sa dorm in pat cu prietenul si colegul R.M. si colega A.S. Nu am sa le mentionez numele ca, deh, sunt actori si nu se face. (Am inventat si initialele asa ca nu va obositi)

Evenimentul despre care s-a povestit luni de zile dup-aia s-a petrecut in penultima noapte. In creierii diminetii m-am trezit un pic asudat. Aveam o erectie cat China si o mana se plimba tandru pe fundul meu. Zic: “Mamaaaa…Asta-i dementa! A baut si i s-a deschis apetitul…” Dar cum nici eu nu prestasem de cateva zile, am lasat lucrurile sa curga. Macar din curiozitate. Mana s-a deplasat usor-usor catre (cum spune Creanga parca) netrebnicul madular. :) Ma simteam din ce in ce mai bine. Respiratia din urechea mea era atat de excitanta… Ma apropiam de o explozie iminenta cand…aud un geamat cam gros…Ma ce dracu’… Ori e racita ori… AOLEU!!!!!! Cand m-am intors…colegu’ si prietenu’ dormea langa mine (dup-aia am aflat ca schimbasera locurile ca vroia ea la perete) si se desfata cu mana prin cele mai intime zone. Soc mai mare nu cred ca am trait in viata vietilor mele…Ala nu simtea ca eu m-am miscat si continua sa ma masturbeze in inconstienta lui apocaliptica. Zic: “Ba! Nu vrei sa ti-o faci tie?…”

Si-aci e faza misto…Asta se trezeste…Isi da seama unde are mana…Face ochii mari si harsh! Imi arde o palma si incepe sa ma injure! Eu raman siderat… Dupa care se intoarce, incepe sa sforaie si, din cand in cand, scotea si cate o vorba fara logica.

Din fericire, in chiar seara urmatoare am avut ocazia sa-mi resetez computerul de bord cu o frumoasa colega si am revenit in tabara straight din care incercase sa ma smulga un coleg straight dar somnambul. :)

VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT!  :)