1/12/2009

Despre mine si nervii mei,despre “Diva din Romana”,despre bunicu’ si un mic TOP

Azi mi-am dat seama ca am ajuns sa-mi doresc ceva ce nu credeam ca-mi voi dori vreodata: LINISTE.

Am facut unele greseli in ultimul timp dintr-un motiv foarte simplu.In Romania nu exista meseria de impresar si cea de PR personal.Cum sa nu te lase nervii cand ai in cap o emisiune,spectacole de teatru,scenarii,Mircea Stoian ( :) ),un matinal la radio,un film,un blog,promovare etc etc etc. Aveti impresia ca pe langa toate astea mai e loc si de relatii de presa? AM OBOSIT! VREAU SA MA OCUP DOAR DE PARTEA ARTISTICA A MESERIEI MELE!

De aceea am sa ma rup total de orice altceva si o sa incerc sa ma concentrez pe ce am de facut. Si,in afara de asta, vreau sa merg la circ,sa citesc o carte buna,sa vizitez muzee, sa ma plimb,sa merg la Motoare si sa palavragesc cu voi (e cam frig acum…), sa ies sambata in club (na!c-o s-o fac si pe-asta),sa stau tolanit si sa vad filme,sa merg la un meci…

Citeam ultimele mele postari.Sunt ale unui om caruia i-au cedat nervii.Cel putin in ultimele doua luni am fost la pamant.Toate negocierile,telefoanele,discutiile,scandalurile…M-au cam daramat.

Am inceput sa am mustrari de constiinta…Fata de cei din jur,fata de mine,fata de Bodo…

Am devenit un pic fortat.Nu-mi mai place de mine.Ma uit in oglinda si vreau sa vad altceva. (nu pe Brad Pitt!). Primavara asta va fi cea mai importanta perioada din istoria show-ului Mondenii si vreau sa facem cel mai tare produs de comedie din cate au existat in ultimii 20 de ani.

Ma retrag asadar din viata tabloida profitand de faptul ca nebunia paparazzi a trecut si ca apele s-au linistit.Nu port ranchiuna nimanui.Ramane sa va delectati cu cei care nu s-au retras: Ramona Gabor,Sexy Braileanca,Ogica,Tolea,Magda,Romanita,Blonda de la morga…Astea sunt adevaratele vedete in Romania.

SI-ACUM GATA! NEXT LEVEL!

In seara asta la Rai da’ buni s-au gandit sa ma surprinda si-au chemat-o pe Nikita.Ce a fost in direct ati vazut si voi si nu mai are rost sa comentez.Eu am ramas doar un pic socat sa vad ca in pauza publicitara,”Diva din Romana” a ramas exact la fel.Bine…A mai indulcit tonul dar s-a apucat sa ma jughineasca si,prin surprindere,m-a apucat de organele genitale! :) Va dau cuvantul meu ca nu glumesc! Eu ce era sa fac?Sa ma bat cu ea?!Am dat-o pe gluma…Dar socat tot am ramas.

Ah!In seara asta am primit un telefon de felicitare.Nu conteaza pentru ce.La capatul celalalt al firului o voce simpatica ma roaga sa n-o intreb de unde are numarul meu.Ii spun ca n-aveam oricum de gand.Vorbeste foarte frumos,cu mult bun-simt.E genul de persoana care te atrage in conversatie.O conversatie foarte placuta.Nu face nicio greseala gramaticala.Vocea suna educat si cristalin. Ii multumesc frumos pentru telefon si o felicit si eu.In primul rand ca-si face meseria cu profesionalism si nu se jeneaza cu ceea ce face.Intr-o tara in care curvele au devenit mari doamne si neveste de fotbalisti/afaceristi,ea isi poarta oprobiul public cu multa eleganta.Nu e curva.E actrita de filme porno.E Alina Plugaru.Ii multumesc pentru felicitari.

Loredana e la Londra.A vizitat,printre altele,Madame Tussauds. Discutie la telefon. EU: Cum a fost?   EA: Foarte tare!   EU: Era si statuia mea de ceara?    EA :D a!E singura facuta din ceara de urechi!

Asta tre’ sa vi-o povestesc!!!!!! Bunicul meu a avut o ocupatie de suflet pe care n-a tradat-o in viata lui! A distrus masinile!Orice masina a avut,a adus-o pana in stadiul de casare. Nu pentru ca ar fi un sofer prost! Nu! Ci din pura zgarcenie! Atunci cand vine vorba de masini,Gigi (asa ii spun eu) e de o avaritie vecina cu dementa!La el absolut orice defectiune se rezolva cu doua sarme si-un ciocan. Decat sa cumpere o piesa de schimb,mai degraba isi taie o mana si o face parizer.Cu toate astea nu-si scuteste masina de cele mai cumplite drumuri forestiere,de cele mai cumplite fiare si butuci de lemn pe care le indeasa in portbagaj pana la refuz. Ca sa nu mai spun ca nicio masina de-a lui n-a vazut vreodata spalatoria!Aoleu!!! El are un principiu: “Bai!Masina tre’ sa “aibe” volan,frana si acceleratie.Atat!” V-am povestit asta ca sa va familiarizati cu personajul.Ei…Si-mi zice mie intr-o zi. “Ba taica…Tare treaba asta cu masinile astea care au pilot automat!” Mie mi-a ramas perisoara din ciorba in gat si am belit ochii in cap ca Mihaela Tatu. Zice : “Da ba!Iti dai seama…Cum merg eu in fiecare saptamana la tara…Dac-as avea si io masina de-asta as pune-o pe pilot automat si-as dormi pana acolo ca boieru’…”. :)   :)   :)

Si daca tot suntem la povesti cu Gigi…El a jucat in tinerete fotbal la juniorii Rapidului.Si cica,zice el,era o mare speranta.Bai fratele meu alb (cum ar spune nea Mitica Dragomir),jucau ei la un moment dat un meci de Cupa cu o echipa din Divizia B.Si unu’ pe care-l chema Beton (nume predestinat) intra criminal la prin alunecare la bunica-meu si-i rupe piciorul.Aici varianta lui bunica-meu devine melodramatica si n-am crezut-o niciodata.El sustine ca a alergat intr-un picior 50 de metri si a dat gol la faza aia dupa care l-au scos cu targa. In fine…Fabulatii de om batran… :) Dar adevarul e ca a stat cateva saptamani in spital si a fost nevoit sa renunte la cariera.Buuuuun…Au trecut 40 de ani.Bunicu’ meu,in etate de 60,comercializa niste suruburi in Piata Obor.Si cum statea el asa linistit, deodata face ochii mari,pune mana pe un topor,il ridica in aer ca un taliban,trage un partz (asta e de la mine ca sa va amuz),trage aer in piept si urla: “Betoooooon!!!!!!!!!!!!!”

Da,dragii mei.L-a vazut in multime.

Asa o sa fac si io cu Stoian.El o sa aiba 80 de ani si eu voi fi un pusti de 60. :)

TOP 5 MOTIVE PENTRU CARE ”DESTEAPTA-TE ROMANE!” E UN IMN CAM DE CACAO

1.Pentru ca indemnul “Desteapta-te” presupune,logic, faptul ca inca mai dormi somnul cel de moarte. Pai nu ne-am trezit?!Si chiar daca nu ne-am trezit,cand ne vom trezi…se vor modifica versurile?In loc de desteapta-te o sa zicem “Buna dimineata”?

2.Pentru ca suna mai degraba a mars funebru.Zici ca suntem stat Emo.

3.”Acum ori niciodata”…Pai daca ai cantat asta o data si nu ai apucat sa-ti croiesti alta soarta… impaca-te cu ideea nene!Ca e acum sau NICIODATA! Freaky!

4.Pentru ca nu iti face pielea de gaina asa cum ar trebui.Pentru ca nu e in sus. E in jos!

5.”Trei culori” era mult,mult,mult mai tare!Si ar fi o decizie inteleapta sa se revina la el.Multi au repulsie pentru ca pupincuristii vremii au introdus niste strofe lingusitoare la adresa tovarasilor.Dar daca se renunta la alea,avem un imn senzational!