1/12/2009

Cum am incurcat ziua cu noaptea, Povestea cu cioburile (serial in doua episoade) si multe altele.

Acum trei zile,am venit eu acasa pe la ora 1 si m-am pus in pat.Am mancat doua felii de pizza Fornetti de la Titan (nu e buna dar o cumpar pe fuga in drum spre casa). Nivelul meu de oboseala ajusese atat de ridicat incat n-am mai apucat decat sa-mi pun ceasurile sa sune la ora 4 jumate. Mi-am zis ca prind 3 ore de somn si ma apuc de scris un scenariu.Am adormit instantaneu cufundandu-ma intr-o coma de gradul III.La 4 jumate “tarrrrrrrr”.Ma ridic speriat,opresc ceasul si ma intind la loc.Deodata,aud batai in usa.Ei…Aici o fost declicul.Din cauza faptului ca-mi pierdusem mintile de oboseala,eu nu am realizat ca e 4 dupa-amiaza ci am fost convins ca e 4 dimineata (la ora aia ma trezesc ca sa plec la matinal). De pe culoar se aude : “Luminaaaa!”.

Zic “Maaamaaaa!” astia sunt hoti!Cum dracu’ sa vina lumina la 4 jumate dimineata.Bataile in usa au incetat si am auzit soneria vecinului de vis-a-vis. In mintea mea era sa sun la Politie.Vecinul deschide usa.Il si vedeam ciopartit intr-o valiza!Cand colo…plateste civilizat,ala cu lumina pleaca mai departe.

Retineti!Trecusera 10 minute si eu inca nu realizam ca e dupa-amiaza nu dimineata!Intru in dus,ies, ma imbrac,ma aranjez,ma parfumez si…ies din casa.

Ajuns in fata blocului,mi s-a parut foarte suspect faptul ca era destul de multa lume.Copiii care ma saluta de obicei,oameni cu cainii la plimbare  etc. Zic “Moaaamaaa!Ce matinali sunt astia dintr-o data!” Ma urc in masina.Pornesc motorul si…suna telefonul. O prietena ma intreaba daca merg la un film in Mall Vitan peste 2 ore.Si-atunci mi-a picat fisa!!!Nu stiam ce sa fac…Sa rad,sa fiu socat sa urlu…

Azi am avut iar o zi din-aia care parca e facuta sa te doboare.De data asta,mai ales din punct de vedere vocal. Dupa trei ore de matinal,filmare cu personaje mega-solicitante (Vadim si Solcanu) si,ca sa fie completa toata treaba,un pic de canto ca pregatire a programului de revelon.

In sezonul urmator,Mondenii se reinventeaza.Alt format,alta zi si ora de difuzare… Surpriza…

Un mai varstic prieten imi povestea despre un amic de-al lui din tinerete,destul de uratel care fu..ea zeci si sute de femei cu niste cioburi.Cum facea?Iata. Omul nostru isi cumpara cate 50-100 de oale din lut pe care le trata cu o subtanta pentru a le face sa para mai vechi.Atunci cand pleca la o intalnire,avea grija sa sparga o oala si sa ia cu el cioburile intr-un saculet.La momentul oportun,incepea sa lacrimeze si fata il intreba ce s-a intamplat.Atunci era treaba!Cu ochii inlacrimati,scotea cioburile si… (CONTINUAREA IN POSTUL URMATOR)

Azi la radio m-am umplut de nervi cand am descoperit ca in playlist era o melodie de la Animal X.Lasand la o parte ca un song Emo n-are nicio legatura cu formatul nostru,am asa…o mare curiozitate.Tare as vrea sa-i aud si eu p-astia live… Pai ba! Noi punem Shakin Stevens,Phill Collins,Queen…

Cred ca devin manelist!!! Sunt in pericol!!! Imi place de mor o manea!!! Fac ce fac si imi gasesc cate un motiv ca s-o ascult. Daca stau bine sa ma gandesc,e mai degraba muzica orientala si cred ca de-asta nu numai c-am digerat-o dar mi se pare foarte tare linia melodica.V-am facut curioase,shtoarfelor?!Hai ca va zic…E aia cu “Buzele tale,doua petale..” :)

Ma bucur sa aud din ce in ce mai des ca romanii din Canada,Statele Unite,Australia,Italia etc ne urmaresc pe internet sau chiar la Tv. Am primit si mailuri de la multi dintre ei. (Adresa:mihai.bendeac@primatv.ro ) Promit ca in weekendul asta sa ma ocup de ele.Si numai de mailurile de la cei de peste hotare.Am sa incerc sa raspund la TOATE desi sunt extrem de multe.Unii dintre voi mi-au mai trimis poze si mi-a placut mult chestia asta pentru ca am astfel ocazia sa va cunosc si eu mai bine.

Pana la urma s-a hotarat ca in show-ul cel nou,pe care-l vom difuza din ianuarie si despre care v-am mai povestit intr-un post anterior, sa-l am partener pe Dezbracatu’.Apropo de dementu’ asta. Ieri am vrut sa-l sunam in direct pe Traistariu si aveam nevoie de numarul de telefon.Huidu zice: “Bai Codrut,da-i tu numaru’ lu’ Traistariu ca-l ai!” Imi da numarul si il sunam pe Traistariu in direct.Tocmai cand ma pregateam sa il atac frontal ma uit in studioul alaturat.Traistariul cu care intrasem in direct era…Dezbracatu’ !

Si tot el,vazand ieri prima pagina din Cancan a venit la mine si zice: “Bendeac,a schimat Bodo versurile la Cerul.Acu’ se numeste Trenul si suna asa: Daca trenul ar putea/Sa te calce-n fata meaaaa!” :)

Weekendul asta simt nevoia sa ma indragostesc.

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!