1/12/2009

Despre Raduleasca,Otil si Bendeac.

In acest post nu exista nimic despre Raduleasca si Otil.Dar am pus titlul asta ca sa fiu in trend. :)

Se spune ca orice despartire e un alt inceput…Mie imi placea s-o iau de la inceput.Dar simt ca vine timpul cand n-o sa-mi placa asa de mult.N-am avut parte niciodata de despartiri cu urlete,tipete si scandal.Din contra.Dar astea ale mele sunt cele mai perverse pentru ca exista justificari si explicatii logice.

Ma rog…LA NAIBA! Hai sa trecem la ale noastre!

M-am gandit la faptul ca mi-ati tot scris ca tre’ sa ne vedem.Asa o sa si facem.Incepand de saptamana viitoare asta se va intampla.In fiecare zi la ora 8.35 primim in studioul nostru de la radio (LIVE) cate doi cititori ai acestui blog.De ce?! Pai…Ca sa ne cunoastem,ca sa facem poze,sa transmiteti in direct ce vreti voi,sa vorbim,sa faceti o surpriza iubitei/iubitului,sa bem o cafea etc etc. Astept sa-mi scrieti pe mail ca doriti sa veniti.Lasati si numarul de telefon iar cineva de la radio o sa va contacteze ca sa stabiliti o zi.Hai ca de-abia astept sa va vad! :)

Am o femeie de serviciu la bloc absolut geniala! Va dau cuvantul meu de onare,nu exagerez cu nimic: n-am vazut-o niciodata fara tigara in gura.IN GURA,atentie!Nu in mana.Tine tigara tot timpul in gura si face curat.Sunt foarte curios cum arata plamanii ei…Sau cum scrumeaza…

Ieri m-am gandit foarte mult la masini.Eram in trafic dimineata, ma uitam in jurul meu si incercam sa-mi imaginez ce criterii au oamenii atunci cand isi aleg masinile.Va marturisesc faptul ca eu sunt infricosat de masinile care spun despre tine “Am nevasta si copil deci am renuntat la viata.” Iata care sunt aceste autovehicule care ma inspaimanta:

1.Skoda Octavia

2.Renault Clio sau Megane

3.Dacia Logan

Masini comune,care nu au nimic al lor si care,cica,isi fac treaba. (desi nu vad cum ar putea cineva sa aleaga o masina frantuzeasca dar asta e alta discutie iar pe aceasta tema ma contrez cu Badea de cate ori ne intalnim).

O sa spuneti acum: pai baaaaa fitzosule!Tu esti un burlac notoriu care isi permite sa dea banii pe un SLK si sa tina teorii.Eu nu tin teorii! Dar nu ai nevoie de bani ca sa-ti cumperi o masina cu personalitate.O masina la care te uiti si nu-ti ramane indiferenta.Exemplu: VW Beetle.Nu are cum sa nu-ti incolteasca un zambet ori de cate ori intalnesti una.Iar ca pret,un Beetle din 2004-2005 il iei cu banii pe care-i dai pe un Logan nou.Dar Loganul nu-i nemteasca.

Stiu…O sa-mi spuneti de asemenea ca in traficul asta infernal ultimul lucru la care se gandesc unii oameni e cum sa nu fie banali in alegerea masinii.Dar trebe sa ma scuzati,na! Gandire de artist! :)

Mi-am luat de la targul asta Gaudeanus…pardon Gaudeamus carti sa-mi pun si-n cap.Abia le-am carat.Nu mi-am luat beletristica pentru ca m-am tabloidizat ingrozitor si nu mai citesc decat carte informationala. Stupid me!

Azi ma gandeam ce bine c-am acceptat sa fac show-ul asta dement la Prima!Cu ocazia asta fac si eu miscare,ma balacesc…Problema e ca dupa ce trezesti la 4 jumate si stai 3 ore in direct,cum e sa conduci 30 de kilometri pana la studiourile Castel ca sa filmezi trei editii pana noaptea? Sa vezi atunci distractie!Mai ales ca tot programul poate fi dat peste cap daca intarzie o vedeta.Pai nu ii bat de-i usuc?! :) Fac urat la oboseala! :) Si nu luati in considerare emoticoanele astea ca eu vorbesc serios aici!

Viata de liceu…Aaaaaaaaaaa…Viata de liceu…Cat mi-as dori sa mai merg la liceu pentru o ora de curs! (Multumesc anticipat de invitatie,shtoarfelor! :) ). Ma gandeam azi ce tampenii faceam noi de plictiseala in orele alea cretine in care nu invatam nimic folositor,adica nimic care sa ne ramana in cap mai mult de 30 de minute dupa terminarea cursului (latina,chimie,fizica etc).

TOP 10 IDIOTENII CA SA SCAPI DE PLICTISEALA LA ORE (Atentie!!! Asta facea generatia mea!!!Acum e alta treaba!!! Si ATENTIE!!! EU NU AM FACUT CE SCRIE MAI JOS CI DOAR COLEGII MEI!!!”

1.Scoaterea penisului erect si folosirea lui ca mansa de avion.

2.Arderea flatulentelor cu bricheta.

3.Reviste porno citite pe sub banca.

4.Impungerea repetata cu creionul a colegei din fata.

5.Aruncarea cu diferite obiecte contondente in persoanele “dragi”.

6.Cerut voie la baie si ramas acolo pana la noi dispozitii.

7.Incercarea repetitiv-obsesiva de a lipi gume de mestecan pe tavan.

8.Jocurile mintii sunt binevenite (X si 0, avioanele,spanzuratoarea, biscuitele…mai ziceti si voi cateva)

9.Somnul odihneste mintea si trupul permitandu-ne sa fumam in pauza doua tigari in loc de una!

10.Deschidera in propria banca a unui fast-food complet dotat din care nu lipsesc: merdenele,covrigi,suc…

Dar voi copii trebuie sa invatati!La orice materie!!!!  Sa nu credeti ca va imping eu la asa ceva!Astea sunt lucruri rele! Invatati! Ca declinarile alea la latina si problemele de chimie facute la clasele de uman va vor ajuta in viata.Uitati-va la mine! In fiecare zi ma lovesc la radio,la teatru sau la televiziune de ele! :)

Bai shtoarfelor! Eu nu spun ca elevii nu trebuie sa invete! E esential sa invete!Dar cu cap!Sa studieze materiile care-i pasioneaza si care le servesc in ceea ce si-au propus sa faca in viata!Restul e cultura generala care nu se face cu declinari si ecuatii chimice ci cu materiale video si discutii libere. Daaar TREBUIE SA SE FACA!!! Ca altfel o sa ajungem imbecili!

Hai VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT!