1/12/2009

Am vazut laptopul lui Valentin Stan!

Inainte de toate as vrea sa transmit,prin intermediul lui Dragos Grama (dupa adresa de mail am banuit ca asta e numele),salutari si ganduri bune soldatilor nostri di Kosovo si de pretutindeni.Sunt pacifist pana in maduva oaselor dar este absolut uriasa onoare pe care mi-o face faptul ca un soldat sau mai multi soldati aflati la sute sau mii de kilometrii distanta fata de tara imi citesc postarile de pe blog si urmaresc ceea ce facem noi la tv sau pe intenet.Daca am reusit sa va aducem un dram de fericire inseamna ca nu muncim ca prostii.

A doua chestie si gata,trec la scris postul!Rabdare!Silence please! :)  CAUTAM (URGENT ASA CA NU VA CACAITI) BASIST, TOBOSAR SI CLAPAR PENTRU TRUPA EMISIUNII! FA UN PAS CATRE CELEBRITATE!!! :) (Hai da-ma dracu’ de shtoarfa,ce bine a sunat asta!) Trimiteti mail lamihai.bendeac@primatv.ro sau andreea.gramosteanu@primatv.ro

Decizia a fost luata! Mondenii raman la Prima! Am stat toti patru,am cantarit si am ajuns la concluzia ca,deocamdata, ne face foarte bine continuitatea. Suntem in relatii foarte bune cu oamenii de la Antene,drept dovada prezentele mele de saptamana asta la Mihai Morar si Mihai Gadea. Dar am pornit la un drum cu niste prieteni (pentru noi cei din conducerea Prima nu sunt in primul rand sefi ci parteneri,prieteni) si nu putem renunta asa usor.Ne-am straduit cu totii,ca intr-o familie,sa rezolvam ce nu era in regula si sa dea Dumnezeu ca din primavara Prima TV sa renasca. E un post cu un potential urias dupa parerea mea. Cat despre Antena, Mihai Gadea cred ca m-a inteles. Poate ca drumurile noastre se vor intalni profesional dar nu trebuie sa fi in acelasi trust ca sa apreciezi oamenii de valoare.Iar eu il apreciez.

Gata cu treburile astea profesionale,sa revenim la ale noastre.

AM VAZUT LAPTOPUL LUI STAN!!!

AM VAZUT LAPTOPUL LUI STAN!!!

AM VAZUT LAPTOPUL LUI STAN!!!

AM VAZUT LAPTOPUL LUI STAN!!! :)    :)     :)

Sunteti curiosi?! Hai ca va simt nemernicilor!!!Sunteti la mana mea!!! I know the secret…  :)

Bai nene. In primul rand ca nu am vazut vreun wallpaper.Ce m-a frapat este intunecimea ecranului.Laptopul lui Valentin Stan este ca o grota intunecata dintr-un film horror. E ceva sumbru acolo…Pe de alta parte,ma asteptam sa fie o dezordine de nedescris printre folderele alea.NU FRATE! Omu’ e pregatit temeinic. Adica are toate file-urile in ordine si cele pentru emisiunea de aseara erau stocate separat.La un moment dat am incercat sa-l prind cu fofarlica.Adica sa-l intreb ceva ce n-avea legatura cu ce pregatise.In secunda doi a iesit din playlistul ala a dat click de doua ori si a bagat alt file!!! Freaky!!!! Dar m-am convins. Omul este un personaj fabulos. Am apucat sa vorbim si in afara emisiei.Valentin Stan cel normal este,de fapt, Valentin Stan de la televizor inmultit cu doi!!!! :)

Cat despre Ion Cristoiu. Atata boemie n-am mai vazut de muuuulta vreme. Vine cu tigara aprinsa (fumeaza cu port-tigaret),e volubil,deschis catre tineri,simpatic.Mi-a povestit o faza foarte tare.Cica pe Antena Satelor (un post taranesc ce tine de Romania Actualitati) exista o emisiune cu anunturi.Dar nu orice fel de anunturi. De exemplu : “Vand semanatoare cu roti deplasare pentru sapa rotativa KF.Accept variante.” sau “Schimb motoreta Mobra cu 1 ha de pamant.” sau “Super oferta!Vand 2 duble de grau la pret de una” . :)

Multa lume s-a isterizat ca de ce mestec eu mereu guma atunci cand merg la emisiuni.Explicatie: Am multa energie si,ca sa nu fac prapad,mestec ciunga.Nu e frumos dar e sanatos pentru binele celor din jur.

Exista un avantaj in a putea sa imiti diferite personalitati.Te distrezi de mori!!! Acuma hai ca va dau din casa desi n-ar trebui…Noi in pauzele de filmari cand ne mai plictisim ne apucam si facem varianta necenzurata “Mondenii”.De exemplu…Avem tot felul de aberatii: cum ar vorbi porcos diferite personaje,cum ar face sex “x”,cum ar spune “Y” nu stiu ce poezie tampita…Mie mi s-a intamplat o data ceva senzational.I-am povestit faza lui Gadea si nu m-a crezut.Eram cu o prietena.Tocmai facusem ce fac oamenii mari noaptea si stateam lungiti respirand greu.La un moment dat,ea se ridica in capul oaselor,incepe sa ma mangaie si zice: “Ia fa ca Gadea!”. Bai am ras juma de ora cu lacrimi.Radeam si pentru ca eu stiam ca asta era personajul ei favorit si ma ruga mereu sa i-l arat dar in contextul respectiv a picat ca o bomba nucleara.

Frate-meu are o tampenie de joc.E o prostie un pic mai mare decat un breloc si se numeste Tamagoci. E obsedat!Si nu numai el.Toti copiii de la scoala.Ba are fetita,ba are baiat,ba-i moare unul si se naste altul…Tre sa-i hraneasca,sa-i creasca,sa-i sterga de cacat…NU SE MAI DESPRINDE DE TAMAGOCI! Intr-o seara am fost eu pe la ai mei si taica-meu vroia sa iasa ca sa cumpere nu stiu ce (probabil prezervative ca sa nu repete greselile trecutului :) ) si frate-meu i-a zis: “Ia-mi si mie napolitane!”  “EU?!?!Ahaaa!Acu’ ma bagi in seama! Nu draga!Spune-i lu Tamagoci sa-ti ia!”

Din cate stiu acum are o fetita!Sa-i traiasca!

Duminica ma duc la circ! :)

Luni incepem matinalul la Magic FM…CUM MA TREZESC EU LA 4 jumate IN FIECARE DIMINEATA?!?!?

TOP 10 REPLICI DE AGATAT PITZIPOANCE PE INTERNET (GHID PENTRU COCALARI)

1.Bai,eu de obicei nu stau pe mess ca n-am timp dar acu’ sunt pe-acasa ca am MASINA in service.  (Atentie!Daca ea e nesimtita si nu intreaba ce marca,fa tu o pauza apoi spune-i “Scuze vorbeam cu un prieten de la Porsche sa vad cat e distributia la BMW…)

2.Nu mai suport relatiile pasagere.Vreau sa ma asez un pic…  (”pe pat si tu deasupra mea”)

3.Romantismul a devenit perimat.Iar noi cei care inca mai vrem sa vedem un rasarit de soare suntem pusi la zid.   (”Mama cat te-as fu..e!”)

4.Am terminat azi o carte foarte buna.Daca vrei ti-o dau si tie!  (”Unde dracu’ am pus Cancanu’ ala ma?!)

5.Tu crezi in dragoste la prima vedere?  (”Te fu..i din prima noapte?”)

6.Il cunosc pe Bendeac de la Mondenii!  :)

7.Am un prieten care aduce parfumuri din Italia.Te intereseaza?  (”De cate ori te fu…i pentru un Xavier Laurent la 50 ml facut pe vapor?”)

8.Sunt un tip foarte sensibil.Am plans la Titanic.  (”La ce ora au zis astia ca e gala aia K1?…”)

9.Eu ador copiii!  (”Cumperi tu prezervativele!”)

10.Sunt Bendeac de la Mondenii! :)

VA PUP,VA IUBESC si VA RESPECT.

PS- Va rog!!! www.helpsonia.com   !!! Fetitza unui bun prieten si coleg de la B1 TV.In seara asta voi fi si la Liana Stanciu si vom vorbi despre asta.