1/12/2009

Andreea Esca in troleu’ , Popa prostu’ , Arestari cu VW Vento si Top 5 intamplari comice pe care mi le-am amintit azi in trafic

Am trei mari enigme in viata : cand vom lua contact cu extraterestrii,cum e viata dupa moarte si care e schepsisu’ cu Nora pentru mama.La prima as putea sa primesc diferite raspunsuri de la specialisti.A doua o vom afla cu totii la un moment dat.Dar Nora pentru mama…

Asta v-am spus-o asa…in treacat pentru ca m-am uitat adineauri.dar tre’ sa continue emisiunea!Sa mananca si gura lu’ Gabriela Cristea rahat turcesc!Sunt din ce in ce mai irascibil cand vad bani aruncati pe fereastra.Adica de ce sa faci ceva asa cretin cand poti face niste chestii foarte tari daca ai angaja oameni capabili in creatie si marketing?

Ati vazut probabil pozele cu Andreea Esca mergand cu troleul.EU AM RAS CU LACRIMI! Nu zic…Lucrez in show biz si na!Acuma stim si noi ca 80-90 % din reportajele paparazzi sunt niste facaturi! (totusi,in ultima vreme,a inceput si la noi sa se mai profesionalizeze cate unii). Dar pana aici n-am crezut sa se ajunga. BA!Ce sanse sunt ca cea mai bine platita vedeta de televiziune din Romania,imaginea trustului Media PRO, o femeie extrem de bogata si faimoasa, cu o intreaga echipa de PR in spate sa mearga cu troleul?! Adica…Hai sa zicem ca are masina la reparat…Nu ia taxi? Nu i-ar da in secunda doi staff-ul PRO o masina de rezerva ca sa se deplaseze?! N-ar trimite Alexandru Eram pe cineva sa le duca de colo-colo? Intelegeam daca ar fi mers cu metroul…Adica facea economie de timp…DAR CU TROLEUL?!?!Care se misca mai greu decat ochiul mortului prin traficul asta infernal al Bucurestiului?!?!?

Vad ca ma acuza cate unii cum ca si eu as fi un pic manelist in sensul in care am decapotabila si stau in garsoniera.Si unde e manelismul.Manelism e atunci cand arunci ultimii bani pe o masina.Cand mananci salam cu soia ca sa platesti ratele.Cand n-ai bani nici de benzina.Eu stau intr-o garsoniera pentru ca sunt burlac si-mi ajunge!Dar in Romania cea manelista nu exista altceva decat casa pe pamant si terenu’!Sa ai casa si teren! Bleah!

Parlamentarii discuta posibilitatea ca inaltii prelati gen Patriarhu curului,mitropolitii piz..ii etc sa nu mai fie cercetati de CNSAS.DE CE BA?!?!? DE CE?!?! pai logic e sa se inceapa cu astia!!! Ca ei ne arunca liturgii in fata si iau mutrele alea de “sfinti impotenti” vorba lu’ Caragiu saracu’. Saptamana trecuta,la Magic FM (apropo,o sa facem matinal din 17 noiembrie pana de Craciun!!!), am felicitat autorii manualului de “Istoria Comunismului” pentru dovada de curaj si “impertinenta pozitiva” de care au dat dovada!Iata ce spunea Patriarhul Teoctist in 24 mai 1985 : “ASEMENA TUTUROR FIILOR PATRIEI,NUTRIM CONVINGEREA NESTRAMUTATA CA AVEM LA CARMA NATIUNII NOASTRE CONDUCATORUL CARE POARTE NEABATUT CREZUL SI VOINTA POPORULUI ROMAN,DIN MJLOCUL CARUIA S-A RIDICAT,VEGHIND PURUREA CU INIMA SI CUGETUL INARIPATE,PENTRU ROISTUIREA FERICITA SI INTELEAPTA A TARII.” In niste vremuri atat de sinistre,in care oamenii erau schingiuiti in puscarii,in care drepturile omului erau batjocorite, cand romanii tremurau de frig si se luptau pentru un kil de zahar unde sa-ti gasesti alinarea?!ULTIMA SPERANTA!!In Dumnezeu!!!!!!!!!Si ce te gandesti tu credincios?Unde il gasesc pe Dumnezeu?La biserica! Ei!Cum iti pica sa vezi ca “patronul” spiritual al bisericii mananca rahat cu polonicul si se gudura pe langa Ceausesti?

Ia sa vezi cum apar acum comentarii de la fanatici si tot felul de imbecili din-aia fara judecata : “Vai!Dar cum iti permiti?!Omu’ ala a murit!”. Hai sictir ba! Si Hitler a murit!Si Stalin!EU IL IUBESC PE DUMNEZEU NU PE PATRIARH!!!ORICARE AR FI EL!

Gata!Hai sa lasam revoltele astea si sa trecem la partea mai funny a existentei noastre.

AU GASIT VINOVATII PENTRU CRIMELE DE LA REVOLUTIE!!! Doi bosorogi basinosi! Ai impresia ca sunt aia de la Muppets! :) ))) Si partea geniala e ca in plin scandal al masinilor achizitionate la supra-supre-supra pret de catre Politie, bosorogii au fost dusi in arest in cate un VW Vento de acum 100 de ani,pline de rugina si care abia se mai tin pe roti! :)

Deci gata.Au rezolvat-o si p-asta cu revolutia!URAAAAA!Traiasca Justitia romana!!!!!!!

Azi in trafic m-au napadit niste intamplari comicutze.Nu stiu de ce mi le-am amintit in serie…Poate am inceput sa gandesc in Topuri? :)

TOP 5 INTAMPLARI HAIOASE PE CARE MI LE-AM AMINTIT AZI IN TRAFIC

1.Mama este indragostita de spitale de cand o stiu.De-aia face acuma si scoala de asistente medicale.Si mi-a povestit ca a rugat-o o vecina mai in varsta s-o duca la doctor ca nu se simtea prea bine.O duce,ii da reteta,se opresc la farmacie,ajung acasa.Dupa doua zile se intalnesc.Va jur ca nu exagerez cu nimic! Dialog:
MAMA - Ce faci tanti M. cum te mai simti?
TANTI M - Mai bine…
MAMA - Mai ai medicamente?
TANTI M - Am,am…Da’ cu supozitoarele alea mi-e greu ca sunt gretoase si abia le inghit…

2.Cand filmam la Milionari de weekend Chirila m-a poreclit prostu’! Printre motive a fost si acela ca la un moment dat mergeam noaptea prin Costinesti si a strigat “Trenu’ ba!” si io m-am aruncat la pamant.Acuma nu vreau sa fiu rau si sa povestesc cum am facut concurs si s-a urcat pe o schela inalta de fier ca sa faca pipi de-acolo.

3.Cand eram un pusti cordit pubertar mi se parea foarte macho un lucru care acum ma calca pe nervi: barbieritul. Si vazusem eu in filme ca alora le pun prosoape fierbinti ca sa le inmoaie barba.Asa ca am luat un prosop,am dat apa in clocot,am bagat prosopul,l-am scos cu doua lemne si mi l-am aruncat pe fata.Continuarea…in numarul viitor. :)

4.Eram cu un coleg de la teatru dupa cortina inaintea unui spectacol.Si se uita el pe o gaurica si zice: “Bai Bendeac!Cine l-a chemat pe Basescu la spectacol?” Eu zic: “A venit BAsescu?!” El: “Nu!De-aia intreb.L-a chemat cineva?”

5.Colegul nostru pavel Barsan are multi pitici pe creier.Cu totii avem,numai ca ai lui sunt mici si agitati rau. :) Omu’ are la el in camera pe perete orarul din clasa a 7 a!!!!!!! Iar in portofel,un raportor din-ala de masori unghiurile la ora de geometrie.Il tinea acolo de cand a dat examen la liceu.Eu ii ziceam mereu “Arunca ma dracului raportoru’ ala ce-l cari dupa tine?!” “Lasa-l ba!Cere de mancare?” Si au trecut anii.Faza cu raportoru’ i-a atras multe mistouri.Dar el nu-l scotea din portofel.Era pe principiul,Il tin de 10 ani cu mine…M-am atasat de el.Noi ii spuneam ca e inutil sa care metalu’ ala in buzunar etc. Ei…Si sa vedeti cum e viata…Eram cu el la o repetitie si stateam la o palavra in sala.Pe scena se monta un decor iar scenografa se contra cu regizorul din pricina peretilor.Si auzim: “Bai Alex!Io cred ca tu esti chior!Peretii n-au aceeasi inclinare!Imi pare rau ca n-am un raportor la mine!” Bai si-l vad pe Pavel ca se schimba la fatza,i se lumineaza privirea si urla “AM EU!!!AM EU!!!AM EU!!!!” :) “STIAM EU!STIAM CA VA VENI ZIUA ASTA!!!” :) ))

VA PUP,VA IUBESC SI VA RESPECT!!!